To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Poszukiwania - [problem] Zmodyfikowanie funkcji pomgó?.

Plemnik - 13-11-2005, 19:30

Patison napisał/a:
Po naciśnięciu przycisku pomógł i zaakceptowaniu, że chcę dodać punkt pojawił się błąd: "Nieautoryzowany" i punkt nie został dodany

Też tak mam

Radek - 13-11-2005, 21:51

Kod:
                if ( !($row3 = $db->sql_fetchrow($result3)) )
                {
                    message_die(GENERAL_ERROR, $lang['Not_Authorised']);
                }

skasowac :D

paszczus - 23-12-2005, 22:16

Mod dziala, ale nawet jesli nie jestem autorem tematu, to podczas klikania na "Pomógł" mam:

Kod:
Jesteś autorem tego tematu, jeżeli ta odpowiedź Ci pomogła, możesz dodać jeden punkt "POMÓGŁ" temu użytkownikowi

Kliknij TUTAJ aby dodać punkt, lub kliknij TUTAJ aby anulować i powrócić do tematu

I nie moge dac > 1 pkt

regua - 25-12-2005, 15:44

paszczus napisał/a:
Mod dziala, ale nawet jesli nie jestem autorem tematu, to podczas klikania na "Pomógł" mam:
Hmmm... a zawsze wydawało mi się, że tylko autor tematu ma dostęp do przycisku "Pomógł"... :D

Cytat:
Kod:
Jesteś autorem tego tematu, jeżeli ta odpowiedź Ci pomogła, możesz dodać jeden punkt "POMÓGŁ" temu użytkownikowi

Kliknij TUTAJ aby dodać punkt, lub kliknij TUTAJ aby anulować i powrócić do tematu

I nie moge dac > 1 pkt

A po co masz dawać więcej? Gość pomógł, to pomógł. A tak to możnaby se jaja robić i dawać 300 punktów. Pomógł jeden raz = 1 pkt. Pomógł drugi raz = 1 pkt. W sumie 2 pkt :D

paszczus - 25-12-2005, 17:03

regua napisał/a:
Hmmm... a zawsze wydawało mi się, że tylko autor tematu ma dostęp do przycisku "Pomógł"... Very Happy
chyba sie zagubiles w temacie, bo w nim chodzi o to, zeby mogl dawac ten punkt ktos inny niz tylko autor, bo to bez sensu czasem jest...

Problem jest kolejny, kazdy moze dac SOBIE punkt pomogl teraz, do kazdego posta :P Troche marne, nie sadzicie? Jak to obejsc? Bo gdyby nie to, to mod fajnie dziala, dodalem mozliwosc usuwania punktu i tylko w/w rzecz mi przeszkadza :>

korassd - 08-01-2006, 13:17

To jak to zrobić by admin tylko mógł dawać każdemu pochwałe gdzie chce ?? A pozostałe bezzmian że autortematu możedać pochwałe i admin wszedzie
marcinczwa - 24-05-2006, 15:09

da sie zrobic tak aby w kazdym dziale forum pkt pomogł były naliczane osobno??
vogiel - 21-08-2006, 23:13

korassd napisał/a:
To jak to zrobić by admin tylko mógł dawać każdemu pochwałe gdzie chce ?? A pozostałe bezzmian że autortematu możedać pochwałe i admin wszedzie

Dołączam się do prośby :)

[ Dodano: 25-08-2006, 20:25 ]
hm.. bzdura moge soboie nawet dać punkt pomógł jak to naprawić bo to bezsensu jest..