Wersje 1.9 i starsze - Sposób na pojawiajace si? "puste strony"
micz - 01-04-2004, 00:42
mnie na oprze wyskakuje cos takiego nie wiem dlaczego bo wszystko zainstalowalo sie poprawnie
Podczas dekodowania danych wystąpił problem spowodowany prawdopodobnie ich uszkodzeniem.
najpierw myslalem ze popelnilem jakis blad albo pliki zle sie skopiowaly ale po pierwsze sprawdzilem poprawnosc plikow, a po drugie po wybraniu ktoregos z plikow, ktore byly proponowane na poczatku tematu zadnych efektow wiec za zadne skarby nie da sie wejsc na forum nawet po usunieciu @? bardzo prosze o pomoc w miare mozliwosci szybko.
Przemo - 01-04-2004, 02:04
To blad lokalny na twoim kompie.
micz - 01-04-2004, 02:39
Przemo napisał/a: | To blad lokalny na twoim kompie. |
testowalem na dwoch innych komputerach i na IE ale po wejsciu na http://adres.pl/forum/ jest pusto
zaczek - 13-04-2004, 12:25
Witam.
Mam następujący problem:
Biała strona pokazuje się gdy chcę napisać nowy temat na forum. Gdy skasowałem wszystkie @ w posting.php to błąd dalej się nie pokazywa?. Wszystkie pliki wgrane są poprawnie. Nie mam pojęcia co jest grane.
Link do forum: http://forum.gandzia.net
Login: test
Hasło: test123
Z góry dzięki.
Pozdrawiam
zaczek
Przemo - 13-04-2004, 13:04
Hmm, sprobuj usunac wszystkie @ w pliku /includes/function_post.php
Albo zglos sie do mnie na GG i podaj login i haslo do ftp to zerlne na to.
Ryrzy - 16-04-2004, 23:19
ja mam pusta stronke przy dodawaniu zdjecia do albumu na jednym serwerze dziala mi to bez problemu a na drugim przy dodawaniu wyskakuje pusta strona i zdjecie nie zostaje dodane... chodz uploaduje sie na serwer
Crack - 17-04-2004, 22:07
Wszystko zależy od ustawień serwera. Najpierw musisz zlokalizowa? błąd, czyli należy usunąć przed wywołaniem wszystkich funkcji (tzn. funkcji wywo?ywanych podczas i po dodaniu zdjęcia) znak @.
Ryrzy - 18-04-2004, 09:18
hmmm czyli w ktorym pliku powywalac "@" ?? album.php, album_upload.php ????
therifler - 18-04-2004, 14:00
mam ten sam problem. więc jak ktoś może to niech weźmie i ca?o?? tu poda jak co robić po koleji. z góry THX
Crack - 23-04-2004, 21:27
Nie wiem, czy ten błąd (?) został już poprawiony, ale na wszelki wypadek napiszę.
Musicie poszukać, jakie pliki są używane przy uploadzie do albumu i w nich pousuwać @. Niestety tych plików może był kilka. Niestety bardziej nie mogę pomóc.
Ryrzy - 23-04-2004, 21:52
Crack, usunolem @ z wszystkich plikow z albumu i dalej to samo ehhh chyba sobie dam spokuj z tym
Lala - 09-05-2004, 20:04
Również mam identyczny problem. Szukałem na różnych forach odpowiedzi ale niestety nic nie znalazłem
Anonymous - 11-05-2004, 09:13
jak interpreter php ma wyłączone raportowanie błądów, to usunięcie znaczków at nic nie pomoże. chyba.
Crack - 17-05-2004, 17:02
Jeśli ma wyłączone, do odpowiedniego pliku należy dodać linijk?:
Kod: |
error_reporting(E_ALL);
|
Chyba najlepiej zrobić to w pliku extension.inc jako że jest wczytywany przez całe forum na samym początku. Mozna też dodać to na początek pliku generującego bia?? stroną.
ozzzi - 21-05-2004, 18:38
Cytat: | Po rejestracji nowego użytkownika wyświetla sie pusta strona profile.php
Chciałem zrobić jak radziłe? ale w profile.php jedyna @ jest w adresie supportu phpbb | mam taki sam problem proszę o pomoc !! z gory wielkie dzieki
|
|
|