To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Mod. Gotowe < [ 1.9.5 ] - Shop Mod

Radek - 02-11-2005, 14:20

a kto tak powiedzial ? "jakos mi dzialalo" :mrgreen:
pavlite - 06-11-2005, 22:14

działac działa ale ja nie umie sie w tym polapac :(
Pasja - 07-11-2005, 14:53

RuseK, testowałem z points system jak jeszcze były te 2 hacki razem.
carchopdesign - 22-12-2005, 12:15

Postawnowiałem napisać nowy mod podobny to tego. Nazwę jeszcze ukryję. Bedzie ona pod 1.9, a jak wyjdzie 1.12 final to przerobie ją. Działać będzie na zasadzie allegro a mianowicie:

- Możemy tworzyć coś w rodzaju Marketu w ktorym wystaja sie oferty.
- Oczywiście wymagany Points System. :)
- Użytkownicy dodają oferty które można kupić za punkty. (Po kliknieciu na przycisk kupna wysyłamy e-maila do osoby wystawiajacej z trescią oferty. Reszta jak w allergo. Placimy z góry, nawet jeśli użytkownik okarze się oszustem)
- Admin możę edytować każdą ofertę lub ją usunąć.
Jeśli chcecie jeszcze akieś dodatki zgłaszać w tym topicu lub email itp.

Radek - 22-12-2005, 14:18

to sie pospieszyles, bo jak wyjdzie 1.12 to wychodzi moj mod do punktow i bedziesz musial swojego przerabiac do zgodnosci z moim xD
BoberPL - 22-12-2005, 14:19

Czemu ten twój mod ma przypominać allegro? Przecież to już nie będzie koncepcja mod shop tylko marketu. Lepiej by było gdyby użytkownicy mogli we własnym zakresie kupić, którąś z opcji forum w shopie lub w ten sposób jaki opisujesz wymieniać się tymi opcjami [sprzedaj/kup], ale co ci da zrobienie tylko wymieniania?? :roll:
carchopdesign - 22-12-2005, 17:08

BoberPL napisał/a:
Czemu ten twój mod ma przypominać allegro? Przecież to już nie będzie koncepcja mod shop tylko marketu. Lepiej by było gdyby użytkownicy mogli we własnym zakresie kupić, którąś z opcji forum w shopie lub w ten sposób jaki opisujesz wymieniać się tymi opcjami [sprzedaj/kup], ale co ci da zrobienie tylko wymieniania?? :roll:

Jak wymiana??
Użytkownicy forum będą mogli dodawać oferty kupna a inni bedą kupować. PROSTE
RuseK napisał/a:
to sie pospieszyles, bo jak wyjdzie 1.12 to wychodzi moj mod do punktow i bedziesz musial swojego przerabiac do zgodnosci z moim xD

Jeśli 1.12 wyjdzie przed wigilia i twoj mod zaraz po niej to dostosuje moj mod do twojego. I tak chyba będzie ;)

[ Dodano: 22-12-2005, 18:10 ]
Chociaż moze nie zdarze napisac tego moda. Zależy jak z czasem. Pozyjemy zobaczymy :D

BoberPL - 22-12-2005, 23:28

carchopdesign napisał/a:

Użytkownicy forum będą mogli dodawać oferty kupna a inni bedą kupować. PROSTE

Zrozumiałem :D Myślałem, że co innego miałeś na myśli 8)

RaZoR_14 - 23-12-2005, 16:13

No i nie będziemy mieli tego moda. Bo koles bana dostał. Ciekawe za co.
ORI - 23-12-2005, 16:25

RaZoR_14, jak to za co? Za posiadanie 6 kont :evil:
RaZoR_14 - 24-12-2005, 08:47

hmmm....To ja moge mieć to samo IP. Bo moj brat cos mowil ze znowu dostal bana.
Hlopcyk - 24-12-2005, 09:25

Jasne
Radek - 24-12-2005, 15:26

RaZoR_14, bo piszecie z ednego kompa ? :D :D:D:D

poza tym vtuner i tak ma takie pojeci o php jak moja babcia wiec watpie, zeby zrobil nam tego mdoa xD (no chyba, ze splagiatowany ale to inna bajka)

irekk - 24-12-2005, 15:39

no ciekawe, vtuner wypowiadal sie w tym temacie i kolejne jego 2 konta, i teraz razor :> tez kolejne konto pozatym nie podal adresu forum :]

ban :]

Seraphe - 13-01-2006, 13:58

Mam kolejny problem. Mam zainstalowanego (poprawnie) points_system i pomyślałem że można by było zainstalowac shop_mod'a. Jak pomyslałem, tak zrobiłe, wszystko działa z malymi wyjątkami - Przy poście, pod avatarem widnieje link 'inventory'. Niby wszystko ok, ale link prowoadzi do ekwipunku usera z innym ID... BTW: Kolega zakupił miecz+1, patrzę na jakiś wątek, a tam każdy pod avatarem ma zdjęcie tegóż miecza :| Gdy go sprzedał, wszystko wróciło do normy...

Cały problem możecie zobaczyć u mnie na forum. Z góry dziękuję za wszelaka pomoc