To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Mod. Gotowe < [ 1.9.5 ] - Koszmod

kica1983 - 23-10-2005, 14:08

RuseK napisał/a:
ale teraz dodalem kilka nowosci

A co dokładnie dodałeś :?: Stara wersja sprawuje sie dość dobrze więc nie wiem czy warto zmieniać na nową :wink:

Radek - 23-10-2005, 19:56

poprawilem kod, dodalem mozliwosc ustawienie id forum kosza z PA, automatyczne zablokowanie topicow po przeniesieniu do ksoza - wylaczane w pa, poprawilem bledy z synchronizacja for. a co do standartowej wersji to nie u kazdego dzialala, w dodatku jesj kod jest brzydki :D
Matthias - 23-10-2005, 19:58

Hmm a mnie sie cholera niowyświetla obrazek i jak klikne na przenies do kosza mam białą czystą strone i nic sie niedzieje chociaż wpisałem w PA id kosza, mam styl Nosebleed i wersje 1.8 z poprawką 9.
Radek - 23-10-2005, 20:31

Matthias napisał/a:
wersje 1.8 z poprawką 9.

zrob update do 1.9.5 - 1.8 jest stara, ma duzo bledow, a koszmod watpie zeby na niej dzialal, bo nie ma w niej funkcji confirm o ile mnie pameic nie myli :) rob szybko update bo jak sie jakis "hacker" dowie to bedzie po forum

a co do bledu z ikona to poprawina paczka post wczesniej

forumvm - 24-10-2005, 19:55

w instrukcji pisze:
Kod:

#-----[ OPEN ]-------------------------------------------
#
lang_polish.php

a powinno być:
Kod:

#-----[ OPEN ]-------------------------------------------
#
lang_main.php

i jak przeniose temat do kosza to obok tego działu w ktorym był ten temat pisze brak postów mimi iz są tam tematy w tym dziele, robiłem synchronizacje itd nie pomogło

Radek - 24-10-2005, 20:14

ten problem zdarze sie tlyko czasem, i wystepowal u mnie wtedy, jak przenioslem do ksoza wazne ogloszenie - wystarczylo zsynchronizowac forum i dziala (mozesz moderowac to forum -> synchronizacja for)

a co do instrukcji to poprawie ;-)

forumvm - 24-10-2005, 21:40

gdy klikam na mozesz moderowac to forum -> synchronizacja for tak jak napisałeś to wywala mi u góry

Kod:
Warning: strstr(): Empty delimiter. in /home/*****/public_html/modcp.php on line 242

moze to ta przyczyna...

Radek - 24-10-2005, 21:43

wrzuc tu modcp w zalacznik - widac tlyko u Ciebie jest taki blad. Testowalem to na dwoch forach: swoich i czystym phpBB by Przemo i na obojgu dzialalo :)
forumvm - 24-10-2005, 22:00

oki dołanczam plik (w załączniku)
Radek - 24-10-2005, 22:09

sprawdz to:
forumvm - 24-10-2005, 22:13

eh wybacz ze tak zaśmiecam ten dział ale archiwum nie działa "nieoczekiwany koniec archwium"

jestem teraz na gg więc jak coś to mozesz pisać i jeśli oczywiście chcesz bo to ja mam prośbe a ty mi pomagasz :)

Radek - 24-10-2005, 22:26

hmm tam gdzie masz if ( strstr('trash', $mode) && !$confirm ) sprobuj to zamienic na if ( strstr('trash', $_GET['mode']) && !$confirm )

jak nei zadziala to nie mam pojecia ;F

musialbym nad tym dluzej posiedziec :P

forumvm - 24-10-2005, 22:38

ok teraz jest wszystko ok juz nie wywala tego błędu tylko jeszcze ta informacja brak postów (przenosze zwykły temat nie przeklejony itp) mnie męczy no ale da się przezyć... dobre i to
Dzięki

Matthias - 26-10-2005, 22:14

Hi!
Zaktualizowałem forum do 1.9.5 jest git z instalacja kosza, ale po instalce mam 3 błędy: ikonka sie niewyświetla jak klikne na jej własciwosci URl pisze tylko nazwa domeny a pownno z czego wywnioskowałem domena/templates/styl/images/lang_polish/, no i po kliknieciu na krzyzyk nie ikone bo sie niewyswietla sa tylko dwa przyciski tak nie a chyba pownno byc nad nimi jeszcze informacja czy chcesz przeniesc do kibelka :mrgreen: no i po przeniesieniu wybranego tematu do kosza gdy pokazuje sie informacja, jak klikam "tutaj" a przenioslo mnie na forum to przenosi mnie do kibla :mrgreen: a powinno chyba do index.php a tak po za tym wszystko ok przenosci do wskazanego działu.

Anonymous - 27-10-2005, 12:35

to jest specjlanie zrobione, ze przenosi do forum kosza :mrgreen: jak najedziesz na ikonke to sie powinna pokazywac informacja przenies do kosza, jak klikniesz to czy napewno chcesz przeniesc wybrany temat, i jezeli tak, to przenosi do kosza i po kliknieciu na tutaj jestes w forum kosza. a co do ikonki, to sprawcz nazwe $images['icon_trash'] ikonki w templates/styl/styl.cfg,