To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

HydePark - [OffTopic] Cephei Look - nowy styl dla phpBB by Przemo

szymon1051 - 13-07-2011, 13:47

Mogę się dowiedzieć jakiego stylu się spodziewać jasnego czy ciemnego :?:
Polaczek - 13-07-2011, 13:48

ciemnego
kooza - 13-07-2011, 13:55

Kiedy masz zamiar zacząć ten "projekt".?
Albo w inną stronę, kiedy twój PC będzie na nowo sprawny.?

Polaczek - 13-07-2011, 14:09

jak najszybciej, a pc bedzie sprawny jak tylko bede mial odpowiednia kwote na wymiane spalonego procesora, spalonej karty graficznej i plyty glownej
szymon1051 - 13-07-2011, 15:09

Polaczek napisał/a:
na wymiane spalonego procesora, spalonej karty graficznej i plyty glownej
Ktoś grilla robił :P .
lui754 - 13-07-2011, 19:40

Polaczek, nie da rady upiekszyć subSilvera i przepisać to na HTML5?

Zrób tak styl, żeby wszystko było poukładane, a ja go przystosuje do nowej wersji przema.

Polaczek - 13-07-2011, 20:58

yup, da sie zrobic subsilvera, ale mam zupelne inne wyobrazenie interfejsu Cephei ;) nie wiem czy ktos pamieta kiedys robilem subSilver reWORKED, ale to jest tak mozolne poprawiac cos po kims, ze lepiej od nowa na tych samych grafikach - powiedzmy 5 dni roboty takiego subsilvera na html5/css3.
dinotmrc - 13-07-2011, 21:15

Polaczek napisał/a:
robilem subSilver reWORKED

Pamiętam. Szkoda, że nie dokończyłeś.
Samo przepisanie stylu na HTML5/CSS3 jest na dobrą sprawę w porę, bo już dobijają mnie kody tych domyślnych styli.

szymon1051 - 14-07-2011, 11:31

Nie wiem po co pisać taki temat, zamiast tego można było by robić sobie spokojnie styl potem dodać do działu Modyfikacje graficzne gotowe - style i pozostałe i tam by może coś ewentualnie poprawili. Jak by każdy kto robi nowy styl takie tematy zakładał chyba był by wielki spam.
Polaczek - 14-07-2011, 11:36

tu jest powazny projekt stylu, nie przelewki. Dlatego zbieram osoby na ktore bede mogl ewentualnie pozniej liczyc od razu w tym temacie. Poza tym otrzymuje na bierzaco sugestie od was.
Nie chcesz to nie uczestnicz w dyskusji w tym temacie. I zapoznaj sie z definicja spamu, bo ten temat spamem nie jest.

Cassino - 14-07-2011, 11:49

Polaczek, powróciłeś do grona, emocje wzrastają...

No ja również z przemkiem miałem długą przerwe, również z powodu PC...
( zasilacz poszedł, i puścił dalej tzn na płytę główną, a z tym poszło wszystko. )

Co do pomocy, może to głupie, ale mam jeszcze środki na koncie xaa.pl z zleceń ;p
więc jeżeli potrzebował byś pomocy, pisz śmiało, mogę wgrać przemka, mogę udostępnić serwer, baze danych itp.

Środków wypłacić niestety nie idzie, a korzystać z xaa nie zamierzam, chyba ze do prac testowych

Pozdrawiam.

Polaczek - 14-07-2011, 11:57

Cassino dziekuje za deklaracje pomocy, ale mam swoje konto hostingowe, wystarczajace ;) ale jak bede kiedys potrzebowal (na ten projekt, czy inny opensource) to wiem do kogo sie zglosic :)
Cassino - 14-07-2011, 12:06

Nie, to ja dziękuję.
Z by przemo miałem wiele co czynienia... na tym skrypcie poprzez edycje nauczyłem się HTML, i CSS na poziomie, wysokim... nawet PHP zacząłem łapać,

I będę wdzięczny jeżeli będę mógł w jakikolwiek możliwy sposób pomóc.

Polaczek - 14-07-2011, 12:10

Dobra teraz jakies konkrety. Wlasnie skonczylem plany Cephei na kartkach A4. Teraz jedyny problem to moj sprzet... predzej czy pozniej kase i tak musze wylozyc :P
Cassino - 14-07-2011, 12:18

No ja PC kupuję dopiero po moim wyjeździe (wakacyjnym) urlop ;p

PS: Możesz walnąć skan A4 :) układu ;p
tak na marginesie, kiedyś chciałem spróbować projektować najpierw na kartce A4, ale moje zdolnosci artystyczne... marnie to wyszło ;x