HydePark - [OffTopic] Cephei Look - nowy styl dla phpBB by Przemo
szymon1051 - 13-07-2011, 13:47
Mogę się dowiedzieć jakiego stylu się spodziewać jasnego czy ciemnego
Polaczek - 13-07-2011, 13:48
ciemnego
kooza - 13-07-2011, 13:55
Kiedy masz zamiar zacząć ten "projekt".?
Albo w inną stronę, kiedy twój PC będzie na nowo sprawny.?
Polaczek - 13-07-2011, 14:09
jak najszybciej, a pc bedzie sprawny jak tylko bede mial odpowiednia kwote na wymiane spalonego procesora, spalonej karty graficznej i plyty glownej
szymon1051 - 13-07-2011, 15:09
Polaczek napisał/a: | na wymiane spalonego procesora, spalonej karty graficznej i plyty glownej | Ktoś grilla robił .
lui754 - 13-07-2011, 19:40
Polaczek, nie da rady upiekszyć subSilvera i przepisać to na HTML5?
Zrób tak styl, żeby wszystko było poukładane, a ja go przystosuje do nowej wersji przema.
Polaczek - 13-07-2011, 20:58
yup, da sie zrobic subsilvera, ale mam zupelne inne wyobrazenie interfejsu Cephei nie wiem czy ktos pamieta kiedys robilem subSilver reWORKED, ale to jest tak mozolne poprawiac cos po kims, ze lepiej od nowa na tych samych grafikach - powiedzmy 5 dni roboty takiego subsilvera na html5/css3.
dinotmrc - 13-07-2011, 21:15
Polaczek napisał/a: | robilem subSilver reWORKED |
Pamiętam. Szkoda, że nie dokończyłeś.
Samo przepisanie stylu na HTML5/CSS3 jest na dobrą sprawę w porę, bo już dobijają mnie kody tych domyślnych styli.
szymon1051 - 14-07-2011, 11:31
Nie wiem po co pisać taki temat, zamiast tego można było by robić sobie spokojnie styl potem dodać do działu Modyfikacje graficzne gotowe - style i pozostałe i tam by może coś ewentualnie poprawili. Jak by każdy kto robi nowy styl takie tematy zakładał chyba był by wielki spam.
Polaczek - 14-07-2011, 11:36
tu jest powazny projekt stylu, nie przelewki. Dlatego zbieram osoby na ktore bede mogl ewentualnie pozniej liczyc od razu w tym temacie. Poza tym otrzymuje na bierzaco sugestie od was.
Nie chcesz to nie uczestnicz w dyskusji w tym temacie. I zapoznaj sie z definicja spamu, bo ten temat spamem nie jest.
Cassino - 14-07-2011, 11:49
Polaczek, powróciłeś do grona, emocje wzrastają...
No ja również z przemkiem miałem długą przerwe, również z powodu PC...
( zasilacz poszedł, i puścił dalej tzn na płytę główną, a z tym poszło wszystko. )
Co do pomocy, może to głupie, ale mam jeszcze środki na koncie xaa.pl z zleceń ;p
więc jeżeli potrzebował byś pomocy, pisz śmiało, mogę wgrać przemka, mogę udostępnić serwer, baze danych itp.
Środków wypłacić niestety nie idzie, a korzystać z xaa nie zamierzam, chyba ze do prac testowych
Pozdrawiam.
Polaczek - 14-07-2011, 11:57
Cassino dziekuje za deklaracje pomocy, ale mam swoje konto hostingowe, wystarczajace ale jak bede kiedys potrzebowal (na ten projekt, czy inny opensource) to wiem do kogo sie zglosic
Cassino - 14-07-2011, 12:06
Nie, to ja dziękuję.
Z by przemo miałem wiele co czynienia... na tym skrypcie poprzez edycje nauczyłem się HTML, i CSS na poziomie, wysokim... nawet PHP zacząłem łapać,
I będę wdzięczny jeżeli będę mógł w jakikolwiek możliwy sposób pomóc.
Polaczek - 14-07-2011, 12:10
Dobra teraz jakies konkrety. Wlasnie skonczylem plany Cephei na kartkach A4. Teraz jedyny problem to moj sprzet... predzej czy pozniej kase i tak musze wylozyc
Cassino - 14-07-2011, 12:18
No ja PC kupuję dopiero po moim wyjeździe (wakacyjnym) urlop ;p
PS: Możesz walnąć skan A4 układu ;p
tak na marginesie, kiedyś chciałem spróbować projektować najpierw na kartce A4, ale moje zdolnosci artystyczne... marnie to wyszło ;x
|
|
|