To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

HydePark - [OffTopic] Czy uwa?acie ?e nie d?ugo by przemo czeka koniec

dinotmrc - 10-07-2011, 09:48

szymon1051 napisał/a:
A co do tego czy by przemo jest łatwiejsze w obsłudze niż phpBB3 to chyba nie tylko jak używasz jakiegoś skryptu dość długo przyzwyczajasz się do niego i wydaje ci się dość prosty a inny skrypt wydaje się trudny bo trochę na innej zasadzie działa.

Napisałem, że to nie jest temat do tego typu rozmów - zakończyliśmy go już.
Rada na przyszłość: pisz po polsku, bo ja nic nie rozumiem z twojej wypowiedzi.

szymon1051 - 10-07-2011, 10:32

dinotmrc napisał/a:
Rada na przyszłość: pisz po polsku, bo ja nic nie rozumiem z twojej wypowiedzi.
Widzisz gdzieś nie polskie znaki bądź słowa :?: a co do rozumienia może musisz troch bardziej pomyśleć (bez urazy).
lui754 - 10-07-2011, 16:11

Pracujemy całą ekipą nad nowymi łatkami/poprawkami funkcjonalności i optymalizacją modułów.

Proszę wszystkich o uspokojenie się, projekt nadal jest wspierany, po prostu komuś się coś przewidziało. pozdrawiam.

dinotmrc - 10-07-2011, 16:22

Lui, ale możesz chociaż zaznaczyć czy mamy się spodziewać nowej wersji w tym roku?
lui754 - 10-07-2011, 16:28

Postaram się to przyspieszyć jak tylko się da.
dinotmrc - 10-07-2011, 16:31

Mimo wszystko twoja wiadomość mnie satysfakcjonuje - dziękuję za odpowiedź.
A co do projektu phpBB3 by Przemo, powiedz czy został on odrzucony, czy dalej nad nim pracujecie?

Moim osobistym zdaniem, wspieranie bb2 jest czymś prymitywnym, bo to coś już jest przestarzałe.

szymon1051 - 10-07-2011, 18:06

Lui możesz powiedzieć ile procent już zrobiliście :P to by może trochę uspokoiło ludzi. A co do tych procentów to chyba strasznie trudno to ocenić jak się robi coś co nie wiadomo ile zajmie.
dinotmrc - 10-07-2011, 18:27

Nie widziałeś co napisał 2 posty wyżej?
Przestań spamować.

Seba123 - 11-07-2011, 05:12

Cytat:
Pracujemy nad wersją 1.12.7
Od ilu ? Wiem, że darmowe a komercyjne nie ma porównania, ale u konkurencji w kilkanaście dni jest fixowane po sto błędów. I przynajmniej nic nie obiecują, a Ty - znów jako członek ekipy obiecałeś że "pracujecie" nad nową wersją.

Spoko, pracujcie, dopisujcie nawet bajt dziennie, ale co z tego, jak w momencie wydania zainteresowanie będzie już malutkie ?

gaget3 - 11-07-2011, 06:07

Seba123 napisał/a:

Spoko, pracujcie, dopisujcie nawet bajt dziennie, ale co z tego, jak w momencie wydania zainteresowanie będzie już malutkie

Nie przesadzasz aby troche? Przemo jest nadal popularny i większość już nie może doczekać się tej wersji, no ale przyśpieszyć się tego nie da. I tak kiedyś wyjdzie nowa wersja przema, to tylko kwestia czasu.

Seba123 - 11-07-2011, 08:55

gaget3 napisał/a:
Nie przesadzasz aby troche? Przemo jest nadal popularny i większość już nie może doczekać się tej wersji, no ale przyśpieszyć się tego nie da. I tak kiedyś wyjdzie nowa wersja przema, to tylko kwestia czasu.
Uważam (zatem subiektywnie), że nie. Kręcę się w świecie internetowym, sam mam własne witryny, mam rozeznanie pośród konkurencji. A gdyby było inaczej, to by ludzie nie uciekali tak masowo na inne skrypty.
gaget3 - 11-07-2011, 09:15

No nie wiem, jak narazie to widzę że tylko ty tak dramatyzujesz.
dinotmrc - 11-07-2011, 10:34

Cytat:
No nie wiem, jak narazie to widzę że tylko ty tak dramatyzujesz.

Dramat to ja mam po czytaniu twoich postów.
Przemo jest tylko istotny dla nowych "najlepszych sieci serwerów cs 1.6".

gaget3 - 11-07-2011, 10:45

To chyba nie widziałeś dobrych for. I co z tego że jest wykorzystywane do sieci cs!? Dramatyzujesz.
dinotmrc - 11-07-2011, 11:59

gaget3 napisał/a:
Dramatyzujesz.

Zmień płytę, bo ta mi się już znudziła.
Znacznie przeważa ilość "najlepszych sieci cs". :mrgreen: