Oferty sponsorów - PolGamming
Polaczek - 17-10-2010, 22:30
Zamknę jak jeszcze poznam ostateczne zdanie JustDoIt.
JustDoIt! - 18-10-2010, 14:51
Wiesz tutaj mzoez pisać wszystko ładnie i pięknie ale ja tylko ostrzegam
Jest dużo osób które sponsorują i zazwyczaj SPONSOR nie daje propozycji ze chce sponsorowac forum i od razu pisze ze chce dane do ftp czy cpanelu
Wiesz a co do tych for na sprzedaż po co miałbyś je kupować jak zaraz je sprzedajesz?
To mnei troche dziwi i powiem ci ze jak nie bierzeż za to żadnych pieniędzy to skąd masz fundusze na sponsoring ? Dziwne bo mi sie wydaje ze z for ktore oszukałeś.
I ja dodam że jestem w 100% pewny że to jest oszustwo , rozumiem sponsoring wzamian za wstawienie bannera reklamowego czy regklamy Google to by ci się opłacało , każdy ci powie że nie ma nic za darmo , wy robicie tak :
Niby sponsorujecie , chcecie dostęp do FTP ( w sumie jak sponsorujecie to po co wam dostęp do FTP ? nie lepiej poprosić o dane do wpłaty i tylko byście płacili ? )
Później przejmujecie fora i je sprzedajecie na allegro sam cziter napisał :
cziter napisał/a: | A potem pytal sie czy chcem byc wspol wlascicielem ja sie zgodzilem i za jedno forum dostaje 3zl a jak dojdzie do 30zl to robi mi przelew ale ja narazie czekam na izzykonto w mbanku |
Tylko widze też ze z czitera jest niezły mały kręt bo jeszcze wczoraj zamiasz 3zł było 10 zł a za 30zł było 100zł
Pozdro.
MagicalFire - 18-10-2010, 16:02
JustDoIt! napisał/a: | Niby sponsorujecie , chcecie dostęp do FTP ( w sumie jak sponsorujecie to po co wam dostęp do FTP ? nie lepiej poprosić o dane do wpłaty i tylko byście płacili ? ) |
nie wszyscy daja kase na hosting tylko maja serwery dedykowane na których trzymają fora sponsorowane przez siebie
dla mnie to ta sprawa ostro śmierdzi nie znam sytuacji ale z tego co widzę kategorycznie odradzam tych sponsorów
Polaczek - 18-10-2010, 16:20
Kaskę mogą mieć z reklam emitowanych na X sponsorowanym forum. Nie ma problemu w tym przypadku.
Ja uważam, że nie ma co pisać, jakby ktoś czuł się oszukany to chyba napisałby, nieprawdaż?
Zamykam.
|
|
|