To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

HydePark - [OffTopic] Po gimnazjum...

Lisu15 - 29-09-2010, 17:27

krystianr, kiedyś gadaliśmy, chyba na gg, to mi wspominałeś właśnie że idziesz do Elbląga.

Ach. Będzie jak będzie. Złoże podanie. Jak przyjmą mnie to biorę się za naukę :-P

krystianr, skoro tam chodzisz to wiesz może czy jest tam gdzieś w okolicy coś takiego jak "Internat" (takie miejsce zakwaterowania, bo niektórzy u mnie w klasie, wywalają gały na to jakby niewiedziały o czym mówię :-P ) :?:

Troche ciężko codziennie z Gdańska.

[ Dodano: 29-09-2010, 18:27 ]
Barty, racja. Człowiek nie maszyna. Chociaż reklamy ostatnio mówią co innego (mam na myśli KitKetaaa).

krystianr - 29-09-2010, 17:28

Lisu15, jest tam gdzieś koło szkoły bursa, wiem bo mój kolega z klasy tam mieszka
Lisu15 - 29-09-2010, 17:35

krystianr, kurde. Pamiętam, że było o tym gdzieś na stronie szkoły, lecz z wiekiem albo niedowidzę albo nie dali linku na nowej wersji strony...

No dobra.

Powiedzcie mi. Myślę przyszłościowo.

Trafiam do ZSTI. Zdaje wszystko i mam to jakieś tam świadectwo, dyplom czy co tam jest na ukończenie szkoły (chyba tytuł technika informatyka). I co ja umiem :?: Umiem...np. złożyć komputer od podstawy :?: Umiem...np. tworzyć sieci komputerowe :?:

Ktoś mi pierdzielił ostatnio że technik-informatyk to odłam informatyka zajmujący się tylko budową komputera. Wiem że jest inaczej ale w końcu jak. Co ja umiem na koniec :?:

maminowiec - 29-09-2010, 17:36

Lisu15, na profilu informatycznym jest ciężko , tzn zalezy jeszcze dla kogo

ale masz
ang rozszerzony , moze wydaje Ci sie ze umiesz podstawy ale podstawy to za mało dajdą czasu to będzie trudniej
matma rozszerzona tu są wysokie schody
fizyka też rozszerzona

co do rysunków to będziesz miał jakiś program graficzny np Gimp , później Flash , C++ itp
nie jest tak , że umiesz włączyć kompa to już sie coś znasz tam jest coś innego algorytmy , programowanie

jak chcesz podzespoły kompa to już prędzej idź na tele informatyka (nie wiem dokładnie jaka to nazwa) ale tam masz bardziej elektryczne sprawy ;)

Cytat:
Umiem...np. złożyć komputer od podstawy
prędzej profil tele-informatyk
Lisu15 - 29-09-2010, 17:39

maminowiec napisał/a:
co do rysunków to będziesz miał jakiś program graficzny np Gimp , później Flash

Chodzi mi o takie na kartce ołówkiem :-P
maminowiec napisał/a:
jak chcesz podzespoły kompa to już prędzej idź na tele informatyka

Te podzespoły to jest moja taka odrębna pasja. Bo lubię wymieniać części w swoim pececie lecz wolę prace przed włączonym monitorem.

maminowiec - 29-09-2010, 17:40

Lisu15 napisał/a:
maminowiec napisał/a:
co do rysunków to będziesz miał jakiś program graficzny np Gimp , później Flash

Chodzi mi o takie na kartce ołówkiem :-P

to nie plastyka ;) nikt od Ciebie tego nie będzie wymagał bo nie każdy do tego ma talent

Lisu15 - 29-09-2010, 17:44

maminowiec napisał/a:
to nie plastyka nikt od Ciebie tego nie będzie wymagał bo nie każdy do tego ma talent

Hehe. Ale na technice mi kazano rok temu :? :lol: