HydePark - [OffTopic] CS - opinie
Server - 27-09-2010, 07:15
Dodam coś jeszcze od siebie:
Counter Strike i w ogóle cały internet sprał mózgi dzieciakom 12-13 letnim. Wydaje mi się, że dzisiejsza młodzież jest rozpieszczona przez rodziców. Pamiętam kiedyś, że marzeniem moim był nowy rower, otrzymałem go i bardzo się cieszyłem. A teraz? Dzieciaki chcą mieć wielobitowy Internet z Netii albo Neostrady tylko po to, żeby ściągać piraty albo grać w ten syf jakim jest CS.
Kiedyś szedłem ulicą do szkoły i przeszedłem obok takich małych dzieciaków 13 letnich, bluzgali niemiłosiernie Albo jak byłem w sklepie z grami to miałem wrażenie, że oni się lepiej znają ode mnie, ja mam 17 lat a oni pewnie 11-12 Na to wszystko wychodzi, że młodzież i za przeproszeniem gówniarze uzależnili się od nowinek technicznych. Zamiast sobie pojeździć rowerem, pograć w piłkę to oni siedzą przed kompem jak te lamy i grają w takie badziewia. Tj. przykre A potem w telewizji mówią, że otyłość rośnie
Spotykałem wielu w Delta Force Xtreme, czasami po 12-13 lat i zachowywali się wporzo, fajnie się z nimi rozmawiało To oznacza, że jak chcesz mieć spokój w grach od dzieciniady, zainwestuj w płatną grę.
tepe15 - 27-09-2010, 09:18
Cytat: | Fora. No jaki normalny i rozsądny człowiek (no może młodzieniec ) założył by forum o nazwie np...cs-delma. No kto? Kto bierze nazwę forum z margaryny? |
seba123 ma cs-puchatek ktoś tam ma cs-prosiaczek to znaczy że oni też nie są normalni xD?
Dobrze, że Sebuś tego nie czyta bo chyba by Cie powiesił xD notabene mnie nigdy nie pociągały gry typu FPP itp. wole sobie zagrać w jakąś strategię online np klasyk red alert 2 czy warcraft 3 dodatkowo w gry RPG/MMORPG- WoW na pierwszym miejscu
Boltex - 27-09-2010, 09:24
Server napisał/a: | Wydaje mi się, że dzisiejsza młodzież jest rozpieszczona przez rodziców. Pamiętam kiedyś, że marzeniem moim był nowy rower, otrzymałem go i bardzo się cieszyłem. A teraz? Dzieciaki chcą mieć wielobitowy Internet z Netii albo Neostrady tylko po to, żeby ściągać piraty albo grać w ten syf jakim jest CS. |
Czasy się zmieniły. Nic na to nie poradzisz
krystianr - 27-09-2010, 10:59
szresi, hahaha, dobre to jest
Cassino - 27-09-2010, 15:44
Nie wiem, kiedyś około 2 miesiące temu chciałem grać w Cs,a ale to wogóle mnie nie wciągnęło chyba przez to ze za dużo razy padałem i ten resp... więc powróciłem na soldata gram w tą gierke już około 4 latka i nigdy mi sie nie nudzi chociaż jest to zwykła gra 2D
Fragles - 27-09-2010, 16:21
Polejcie Serverowi bo dobrze gada Koniec świata się zbliża, ludzie są coraz głupsi o wszystko tylko pytać zamiast samemu poszukać
Lisu15 - 27-09-2010, 16:47
Rozwaliły mnie punkty 12 i 18 xD...terrorist Win!!
[ Dodano: 27-09-2010, 17:49 ]
tepe15 napisał/a: | seba123 ma cs-puchatek ktoś tam ma cs-prosiaczek to znaczy że oni też nie są normalni xD? |
Tu bardziej chodzi o to że jak można nazwa forum nazwą margaryny...
Misiek [PL] - 27-09-2010, 21:26
A ja tworząc forum chciałem być oryginalny i nie użyłem dopiska "cs-"
|
|
|