Ogólne - Błąd na phpBB2 by Przemo
Bucu - 21-08-2010, 14:11
Dzis juz 3 razy
maminowiec - 21-08-2010, 16:59
u mnie tak samo pewnie z 4 razy juz miałem errora
sewciok - 21-08-2010, 19:17
Wg mnie to ważna sprawa, bo wylogowuje mnie zawsze jak mam ten błąd. Dzisiaj zdarzył się klika razy, nie liczyłem. Dajmy na to, że ktoś napisał BARDZO długi post, wysyła go, aż tu nagle, trach Albo dodaje załącznik po napisaniu długiego posta i znów trach
Taką sprawą powinien się zająć sam Przemo
Woytec - 21-08-2010, 19:21
sewciok napisał/a: | Dajmy na to, że ktoś napisał BARDZO długi post, wysyła go, aż tu nagle, trach Albo dodaje załącznik po napisaniu długiego posta i znów trach |
Ale jak się odświeży wysyłanie to nic się nie powinno stracić. Nie trzeba się też ponownie logować
Misiek [PL] - 21-08-2010, 19:22
A ja was zaskoczę bo mi wyskoczył całkowicie inny błąd.
Cytat: | Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row |
EDIT: Kolejny.
Cytat: | Warning: include(./cache/board_config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/przemo/public_html/phpBB2/forum/common.php on line 289
Warning: include(./cache/board_config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/przemo/public_html/phpBB2/forum/common.php on line 289
Warning: include() [function.include]: Failed opening './cache/board_config.php' for inclusion (include_path='.') in /home/przemo/public_html/phpBB2/forum/common.php on line 289 |
krystianr - 22-08-2010, 07:34
Misiek [PL] napisał/a: | Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row | zobacz na mój screen, tez mam ten błąd
Anonymous - 22-08-2010, 08:46
znowu, jeszcze mnie wylogowało przy okazji
maminowiec - 22-08-2010, 08:49
Dziś to samo , błąd i wylogowanie
Ja bym proponował wyłączyć includowanie konfiguracji ...
Boltex - 22-08-2010, 08:57
Ja mam również błąd 404 przy wysyłaniu postów.
Apophis - 22-08-2010, 11:19
Wczoraj miałem ten błąd co kolega z pierwszego postu tylko raz, dziś jeszcze nie.
Glizdor - 22-08-2010, 11:46
a ja własnie tez miałem co kolega z pierwszego posta ale zastanawiam sie nie ma wielkich utrudnień w korzystaniu na forum wiec po co ten temat by sobie nabić posty.
Budyn00 - 22-08-2010, 15:37
Glizdor napisał/a: | a ja własnie tez miałem co kolega z pierwszego posta ale zastanawiam sie nie ma wielkich utrudnień w korzystaniu na forum wiec po co ten temat by sobie nabić posty. |
No widzisz to po co Twój post ?
Też nabijasz ...
Nie wiem czy przeczytałeś mój pierwszy post :
Kod: | Ps2. Jeśli "Administracja" uzna ten temat za zbędny proszę go usunąć/bądź przenieść do odpowiedniego działu ;-) |
Ps. Dziś 4 razy ;-/
Ps2.
aaa co do "wylogowania" , a jak po tym wylogowaniu , odświeżacie stronę ? Bo jak tak robię i normalnie po tym jestem z powrotem zalogowany
Polaczek - 22-08-2010, 15:38
Glizdor napisał/a: | wiec po co ten temat by sobie nabić posty |
Nie. Powstał po to, aby zgłosić błąd na przemo.org. To jest nabijanie postów? Jak ktoś zgłasza błąd nabija posty?
@dzisiaj 1 raz
Budyn00 - 22-08-2010, 22:49
Dzisiejszych błędów to już chyba nikt nie pobiję ;-/
Kod: | Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. |
Jeszcze były dwa inne jakie mi wyskakiwały w czasie kilku godzinnej dzisiejszej przerwy w działaniu forum
sebul00000 - 22-08-2010, 22:56
Może ja od siebie dodam, że dzisiaj po południu nie mogłem nawet wbić na forum... Nie skopiowałem powodu, ale było coś w 2 lini board_config.php chyba, choć nie jestem pewien.
|
|
|