HydePark - Dlaczego ONI to robi?? :> :-/
lynks - 05-04-2005, 09:47
Sylwia napisał/a: | skąd wiesz czy nie wyrośnie z nich Bill Gates XXI wieku? Cool |
heh może nawet nastepny Theodor Bundy z nich wyrosnac jak za duzo beda siedziec przy kompie
Widmo - 05-04-2005, 09:57
Sylwia, ale jakim prawem 10 latkowie wyzywaja nas od skurwysynow ?
SouND - 05-04-2005, 10:03
Sylwia napisał/a: | Już to pisałam ale napisze raz jeszcze: to bardzo dobrze że tacy 10 latkowie zamiast w?óczy? sie bez sensu ze starymi menelami siedz? w domu przed kompem i próbuj? sie czegoś nauczy?, skąd wiesz czy nie wyrośnie z nich Bill Gates XXI wieku? Cool |
Hmm no tak Bill Gates. Tylko zrob za nich wszystko, podaj im wszystko. Jak powiesz zeby szukal to on cie nawyzywa... To ma byc Bill ?? Chyba nie zrozumialas do czego byl ten tekst o 10-o latkach
Solinarius - 05-04-2005, 10:03
Cytat: | Od: pakos
Do: Solinarius
Wysłany: 30-03-2005, 02:35
Temat: ruchaj ?ab? !
pierdol się ! sam se czytaj ! |
odpowiedź na tabliczke faq
SouND - 05-04-2005, 10:10
Kod: | Od: bubak
Do: SouND
Wysłany: 04-04-2005, 21:04
Temat: Pogadasz na GG?
?? |
Cytat: | Od: bubak
Wysłany: 04-04-2005, 19:25
Temat: pomoc
wiem ze duzo tu juz pomogles moglbys poradzic cos w moim temacie w jestem zielakiem ? |
Cytat: | Od: kwintosz
Wysłany: 03-04-2005, 14:59
Temat: prosba Cytuj wiadomość
Czesc
To ja wczoraj dostałem od Ciebie 2 warny ale dalej nie rozwiazałem swojego problemu. Napisałem temat ale nikt nie odpowiedział w dziale jestem zielony. By?by? mi w stanie pomóc, szukałem na forum o tym problemie, są takie opisane ale robiłem wszystko w miare jak umiem i dalej to nic nie zmienićo. Odpowiednia kolumne utworzyłem ze starej kopii (niestety nie mam nowej), ale wyczytałem ze ma byc 66 tabel a ja mam 49, może to jest powodem? Niestety nie mogęem znalezc, skad mam wziąść zapytania o reszte tabel. Błde wdzieczny za pomoc, dla Ciebie bedzie to 15 min a mi bardzo mi zależy na tym, jakby co moje gg: 30305888. Please.. |
Cytat: | Od: radex
Wysłany: 31-03-2005, 15:49
Temat: v. Cytuj wiadomość
Ej radex poszukuje ciekawych pomysłów na FORUM. Masz jakieś?? Jak tak to pisz.
Czy my sie znamy ? |
Cytat: | Temat: Re: v. Cytuj wiadomość
bo kilka userow ma cos z "radex"
i nie wiem o co chodzi Sad |
Tutaj napisalem zeby o tym poszukal... a on na to
Cytat: | Temat: Re: v. Cytuj wiadomość
ale co Question Exclamation |
-=mrock=- - 05-04-2005, 10:14
Nie macie takiego wrałenia, że następne pokolenia (mam na my?li roczniki od ok 86 w gór?) mają inne nastawienie do życia? Ja to obserwuj? po swoim bracie. Zawsze miałem tak, że gdy czegoś nie potrafiłem, to starałem się naumieć, jak sobie z czym? nie radziłem, to tak długo nad tym siedziałem aż zrobićem. Natomiast "nowsze" pokolenie to pokolenie reklamy i McDonalda. Zero zainteresowa?, a jak próbujesz takiego człowieka czym? zainteresowa?, to "?eee... ja nie umiem" albo "nie chce mi się". Załamka jak ludzie potrafi? sobie ogranicza? życie. Oczywięcie nie mówi? teraz o wszystkich przedstawicielach tych roczników, bo zaraz mnie tu ktoś zlinczuje Napewno nie dotyczy to ogóżu, ale tendencja jest zdecydowanie zauważalna
shqvarny - 05-04-2005, 10:56
czy nastawienie do życia ma się wiąza? z rosnacym chamstwem, arogancj? i brakiem szacunku dla pracy innych jakby każdy miał takie prze?wiadczenie, że "nie chce mi się, niech ktoś inny za mnie to zrobi", to daleko by ?wiat nie zaszed?... najwyżej sobie beknie za tak? postaw? nowe pokolenie
Sylwia - 05-04-2005, 12:51
Widmo napisał/a: | Sylwia, ale jakim prawem 10 latkowie wyzywaja nas od skurwysynow ? |
A jesteś pewnien że akurat 10 latek Cię tak nazwać? Zresztą nie ważne, jak do mnie się odzywaj? jakieś małolaty (i nie tylko) bo jak mam forum to już napewno umiem im pomóc (ciekawe skąd wobec tego tyle moich pytań na tym forum ) i wysyłam tu na forum to jeszcze nie zdarzy?o mi sie żeby mnie ktoś brzydko nazwać
A Wam polecam założyć sobie blokade na brzydkie słowa Ty, Widmo masz automatyczn? odpowiedz na słowa phpbb, itp. więc ustaw sobie jeszcze przekle?stwa gdzie odpisuje automat za Ciebie: "I wzajemnie" ;D
mati - 05-04-2005, 13:39
-=mrock=- napisał/a: | (mam na my?li roczniki od ok 86 w gór?) |
ja jestem rocznikiem 87 i tak jak ty, nie spoczne dopoki SAM czekogos nie rozwiaze.
wedlug mnie 87 to ostatni tak dobry rocznik
pozdrowienia
kermit - 05-04-2005, 14:52
-=mrock=- napisał/a: | Natomiast "nowsze" pokolenie to pokolenie reklamy i McDonalda. Zero zainteresowa?, a jak próbujesz takiego człowieka czym? zainteresowa?, to "?eee... ja nie umiem" albo "nie chce mi się". | zgadzxam się ale to pokolenie przyszłych menadłerów stworzonych do zarządzania firmami:)) eheheh
vegetagt - 05-04-2005, 14:57
-=mrock=- napisał/a: | Natomiast "nowsze" pokolenie to pokolenie reklamy i McDonalda |
chodzące hamburgery
kermit - 05-04-2005, 18:10
Przed chwil? jaki? palant wpieprza się do mnie na gg wrzucaj?c kawał kodu i pyta się jak to naprawi?, a ja mu na to, że po za forum nie pomagam i spytałem się skąd ma mój numer a on na to z mojego kakao !! normalnie zmiałd?y? mnie ehheehhe coraz lepsze mi pisza odpowiedzi:) ale do teo poziomu co Widmo spotkać mam nadzieję, że nie dojd?:)
Dlugi - 05-04-2005, 18:55
Nie rozumiem dlaczgo wszystkich traktujecie jednakowo. Nieraz ktos naprawde nie wie jak cos zrobic, a z forum sie tez zaduzo nie dowiedzial.
SouND - 05-04-2005, 19:00
Dlugi napisał/a: | Nie rozumiem dlaczgo wszystkich traktujecie jednakowo. Nieraz ktos naprawde nie wie jak cos zrobic, a z forum sie tez zaduzo nie dowiedzial. |
W takich przypadkach tlumaczymy doglebnie i do skutku. Ale jezeli user przeczytal faq. 3/4 userów w tym ty ma warna za to ze zadaje pytanie za cos co bylo w FAQ. Nie po to pisalismy tam rozne zeczy zeby pozniej co chwilke padalo takie pytanie na ktore jest juz odpowiedz...
bulion - 05-04-2005, 19:00
Dlugi napisał/a: | a z forum sie tez zaduzo nie dowiedzial. |
prawie każdy aktywny moderator, na 100% przeglądnie jego post!!
jeśli będzie zna? odpowiedź to pomoże... logika?
|
|
|