To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

1.12.7 i starsze - Multi Server Uploader v.2.5

www1 - 08-08-2007, 16:06

Dziala tylko w odpowiedzi a w szybkiej odpowiedzi nie dalej jest page not found ale i tak dzieki za to ze dziala wogole w szybkiej odpowiedzi najwyzej wylacze jeszce raz dzieki.
kica1983 - 08-08-2007, 16:09

W quick_reply.tpl masz ten sam błąd. Ściągnij jeszcze raz paczkę z poprzedniego posta - masz tam poprawiony plik ;)
www1 - 08-08-2007, 16:33

Teraz jest dobrze Stokrotne dzieki dobry czlowieku za tego moda i pomoc w zainstalowaniu go Masz u mnie duze piwo jeszcze raz dzieki i pozdrawiam :mrgreen:
tomo716 - 17-08-2007, 11:51

Ja mam problem z tym modem taki, że gdy zainstaluje moda, wkopiuje pliki na serwer i chce włączyc forum wyskakuje coś takiego
Kod:
Parse error: syntax error, unexpected ''' in /var/www/sites/yoyo.pl/p/r/programforum/language/lang_polish/lang_main.php on line 1119

kica1983 - 17-08-2007, 14:27

W tym komunikacie masz wszystko wyjaśnione - popełniłeś błąd przy edycji tego pliku
tomo716 - 17-08-2007, 15:18

Dwa razy sprawdzałem ten plik i nie znalazłem błędu.

Proszę o sprawdzenie pliku

joli - 17-08-2007, 15:30

zamiast :
Kod:

$lang['Pruning_unread_posts'] = 'Twoje konto przekroczyło maksymaln&plusmn; ilo&para;ć nieprzeczytanych postów: <b>%s</b> Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyj&plusmn;tkiem postów napisanych przez ostatnie: <b>%s</b> dni<br />Ilo&para;ć usuniętych nieczytanych postów: <b>%s</b><br /><br />Aby nie otrzymywać tego komunikatu, przeczytaj oznaczone tematy, lub oznacz wszystkie jako przeczytane.<br />W każdej chwili możesz skorzystać z wyszukiwarki postów aby odszukać posty napisane w ci&plusmn;gu ostatniego wybranego czasu.';
//
// $lang['Up_title'] = 'Multi Server Uploader';
$lang['Up_title_qr'] = 'Multi Server Uploader w Szybkiej odpowiedzi';
$lang['Up_choose_server'] = 'Wybierz serwer:';
$lang['Up_file_hosting'] = 'Na pliki:';
$lang['Up_image_hosting'] = 'Na obrazki:';
$lang['Up_up_to'] = 'do ';
$lang['Up_no_info'] = 'b/d';
$lang['Up_file_description'] = 'Wybierz plik lub pliki, które chcesz wysłać, a następnie kliknij przycisk <b>Upload</b>.';
That's all Folks!
// -------------------------------------------------

?>

powinno byc:

Kod:
$lang['Pruning_unread_posts'] = 'Twoje konto przekroczyło maksymaln&plusmn; ilo&para;ć nieprzeczytanych postów: <b>%s</b> Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyj&plusmn;tkiem postów napisanych przez ostatnie: <b>%s</b> dni<br />Ilo&para;ć usuniętych nieczytanych postów: <b>%s</b><br /><br />Aby nie otrzymywać tego komunikatu, przeczytaj oznaczone tematy, lub oznacz wszystkie jako przeczytane.<br />W każdej chwili możesz skorzystać z wyszukiwarki postów aby odszukać posty napisane w ci&plusmn;gu ostatniego wybranego czasu.';
 $lang['Up_title'] = 'Multi Server Uploader';
$lang['Up_title_qr'] = 'Multi Server Uploader w Szybkiej odpowiedzi';
$lang['Up_choose_server'] = 'Wybierz serwer:';
$lang['Up_file_hosting'] = 'Na pliki:';
$lang['Up_image_hosting'] = 'Na obrazki:';
$lang['Up_up_to'] = 'do ';
$lang['Up_no_info'] = 'b/d';
$lang['Up_file_description'] = 'Wybierz plik lub pliki, które chcesz wysłać, a następnie kliknij przycisk <b>Upload</b>.';
That's all Folks!
// -------------------------------------------------

?>

tomo716 - 17-08-2007, 17:41

Zadziałało tyle, że nie ma nic nowego przy pisaniu nowego tematu, nic się nie zmieniło.
kica1983 - 17-08-2007, 18:18

Przeczytaj pierwszy post w tym temacie.
tomo716 - 18-08-2007, 08:39

Działa, tylko teraz mam pytanie jak zrobic, żeby działało to też na innych stylach forum.
INIM - 18-08-2007, 10:58

Zainstalować to na innych stylach.
tymol - 23-08-2007, 13:30

no tak ja mam jakis dziwny problem: przejzalem wszystko i wydaje sie byc poprawne ale nie wyswietla mi w tabieli zadnego napisu tylko 2 kuleczka do zaznaczenia i ramka do wybrania serwera. wyglada to tak: [img=http://img340.images...orumoy9.th.jpg]
kica1983 - 24-08-2007, 21:31

tymol napisał/a:
przejzalem wszystko i wydaje sie byc poprawne

skoro jednak nie widać, to jednak nie :P sprawdź langi, ewentualnie posting.php

darkhijacker - 03-10-2007, 22:02

Mógłby ktoś przygotować dla mnie ten upload http://mobilnyupload.quotaless.com/ To jest taki mój osobisty.
snorg - 03-11-2007, 20:46

Mi niestety ten mod niedziała :( :(

działa tylko w szybkiej odpowiedzi :(

pomozcie ,, moje pliki to