1.12.7 i starsze - Nowy Download, zobaczcie
kerad - 21-10-2007, 13:00
ok już sobie poradziłem ale teraz nie mam pełnego tłumaczenia zobaczcie
http://puszcza.netmark.pl/jawa/downloads.php
stepien-mercurial - 22-10-2007, 21:14
Witam , na forum zostal zainstalowany ten mod ( download ) i jest taki problem przy polskiej wersji nie ma zadnych opisow w PA - DOWNLOAD - DownloadMOD , sa tylko opcje do zaznaczenia jednak opisów brak , problem ten znika przy zmianie jezyka na angielski ( przy czym opisy sa po angielsku , ) co zrobic aby te opisy bylo po polsku ( wszystko zainstalowane z 1 postu )
kerad - 23-10-2007, 06:20
stepien-mercurial napisał/a: | Witam , na forum zostal zainstalowany ten mod ( download ) i jest taki problem przy polskiej wersji nie ma zadnych opisow w PA - DOWNLOAD - DownloadMOD , sa tylko opcje do zaznaczenia jednak opisów brak , problem ten znika przy zmianie jezyka na angielski ( przy czym opisy sa po angielsku , ) co zrobic aby te opisy bylo po polsku ( wszystko zainstalowane z 1 postu ) |
mam ten sam problem
stepien-mercurial - 23-10-2007, 17:45
ponawiam pytanie : jesli dostane jasna i konkretna odpowiedz prosze o usuniecie tego posta :]
miszko - 23-10-2007, 18:05
Wejdźcie do katalogu TRANSLATIONS i tam macie lang_polish. Macie przetłumaczone tam pliki które wgrajcie zgodnie z strukturą w paczce do katalogu lang_polish u siebie na serwerze.
stepien-mercurial - 23-10-2007, 20:15
ok wielkie dzieki , dziala juz ok :p
[ Dodano: 26-10-2007, 17:25 ]
nieststy nastepne pytanie : jak wywalic calkowicie ten download , moze jakas instrukcja : niestety nie spelnil moich oczekiwan a teraz zawadza nieststy m wiec pliska napiszcie krok po kroku co zrobic
edit: ok juz zrobione :]
Czomon - 08-12-2007, 17:34
mari09 napisał/a: | chcialem wgrac ten mod ale juz w pierwszym pliku admin/index.php nie moge znalesc
Kod:
case PAGE_FAQ:
$location = $lang['Viewing_FAQ'];
$location_url = "index.$phpEx?pane=right";
break;
albo w admin/admin_users.php
Kod:
$sql = " Kod: | DELETE FROM " . SESSIONS_KEYS_TABLE | . "
WHERE user_id = $user_id";
if ( !$db->sql_query($sql) )
{
message_die(GENERAL_ERROR, 'Could not delete auto-login keys for this user', '', __LINE__, __FILE__, $sql);
}
dalej nie sprawdzalem, a pliki mam orginalne z 1.12.5 na bank nieruszane... wiec dlaczego mam taki problem?
w admin/index.php mam naprzyklad cos takiego tylko:
Kod:
case PAGE_FAQ:
$location = $lang['Viewing_FAQ'];
break;
a w admin/admin_users.php nie moge nawet tego znalesc:
Kod:
DELETE FROM " . SESSIONS_KEYS_TABLE
albo
Kod:
Could not delete auto-login |
Mam identyczny problem, prosze pomozcie mi, z gory dziekuje.
miszko - 30-12-2007, 22:00
Poprawiłem błędy z resetowaniem transferu, kliknięć, błędy pod Opera oraz kilka innych znalezionych
Jeżeli jesteś zainteresowany, pisz na GG/PW.
Czasu troche kosztowało to, więc za niedużą opłatą powiem co Ci jak.
Mogę przeprowadzić aktualizację na Twoim forum, tegoż skryptu.
zarejestrowany - 15-03-2008, 22:20
Witam
Zaraz minie rok od mego posta w sprawie licznika
adres posta
i jak widze kolega rozwalil problem licznika ...
pytam o podpowiedz co mam zle ze nie dziala
aktualnie mam zrobione jak w poscie czyli #
Pozdrawiam
werni - 03-05-2008, 11:15
witam
mi wyskoczyło
Kod: | DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'bug_tracker' in 'field list'
SELECT id, parent, path, cat_name, sort, bbcode_uid, auth_view, auth_dl, auth_up, auth_mod, must_approve, allow_mod_desc, statistics, stats_prune, comments, cat_traffic, cat_traffic_use, allow_thumbs, auth_cread, auth_cpost, approve_comments, bug_tracker, description FROM phpbb_downloads_cat ORDER BY parent, sort
Line : 261
File : class_dlmod.php |
czy ktoś wie o co chodzi?
miszko - 08-05-2008, 12:54
zarejestrowany, problem jest "głębszy" i chodzi tutaj o nieprawidłowo zapisywaną datę w bazie. Tyczy się to wersji Przema, bo na zwykłym phpbb2 chodzi ok.
Trochę siedziałem, przerobiłem skrypt i zmieniłem zapis daty.
werni,
Wykonałeś wszystkie zapytania do bazy? Bo brakuje Ci pola bug_tracker.
kacperek - 08-05-2008, 20:03
panowie, czy ten mod działa pod forum w wersji 1.12.6
mam problem z edycją pliku admin_users.php
nie mogę znaleźć tej części kodu do zmiany:
Kod: |
$sql = "DELETE FROM " . SESSIONS_KEYS_TABLE . "
WHERE user_id = $user_id";
{
message_die(GENERAL_ERROR, 'Could not delete auto-login keys for this user', '', __LINE__, __FILE__, $sql);
} |
za bardzo się nie znam na tym (no dobra, w ogóle), ale czy czasem powyższy tekst nie zmienił się w wersji 1.12.6 na następujący:
Kod: | $sql = "DELETE FROM " . SESSIONS_TABLE . "
WHERE session_user_id = " . $user_id;
{
message_die(GENERAL_ERROR, 'Error removing user session', '', __LINE__, __FILE__, $sql);
} |
miszko - 08-05-2008, 20:26
Co prawda instalacja nie jest przygotowana pod 1.12.6p1, ale działa, używam go na dwóch moich forach na 1.12.6p1.
Tylko wpierw była instalacja moda, a później aktualizacja.
joli - 08-05-2008, 20:30
miszko, w tym pliku nie ma i nie bylo takiego wpisu, ani w 1.12.5 ani w 1.12.6
kacperek - 08-05-2008, 20:50
nom, powoli zaczyna mi działać, także chyba jest tak jak pisałem dwa posty wyżej...
|
|
|