To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

1.12.7 i starsze - Kalendarz

domino6824 - 02-12-2009, 12:29

Później zobaczę w pliki, i postaram się zrobić, żeby było dobrze. Nie obiecuje, że się uda, ale zobaczymy :) pozdro
Yenn - 02-12-2009, 12:40

Byłoby fajnie, czekam więc na odzew :].
:)

sanie$ - 19-12-2009, 16:21

+ Edytujemy pliki zgodnie z instrukcją

Jaką instrukcją ? ja nic nie widzę

MagicalFire - 20-12-2009, 12:26

sanie$ napisał/a:
aką instrukcją ? ja nic nie widzę

slepota nie choroba
a plik Calendar_MOD_Files.txt to co ??

HardROoZi - 03-01-2010, 19:55

elegancki mod :D mam maly pomysl a mianowicie fajnie jakby szło dodac cos takiego jak lista obecnosci do danej imprezy/wydarzenia :) w imprezie pokazywaloby liste userow ktorzy by sie dodali do niej a w profilu usera by pokazywalo na jakich imprezach był :) moze ktos sie podejmnie tego ? :D
farmer92 - 21-01-2010, 22:02

Witam ! Przepraszam że odkopuję stary temat ale mam pytanko. Wie ktoś jak usunąć z kalendarza Soboty i Niedziele? Tak żeby był tydzien tylko roboczy. Wiem że to trzeba pogrzebać w plikach ale sam do tego niestety nie dojdę :/
bar_t - 22-01-2010, 13:54

1. czasem nad kalendarzem pojawiaja sie takie ostrzezenia:
Kod:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at .../public_html/forum/cal_lite_settings.php:35) in .../public_html/forum/cal_lite.php on line 194

lub
Kod:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at .../public_html/forum/cal_lite_settings.php:35) in .../public_html/forum/includes/sessions.php on line 676

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at .../public_html/forum/cal_lite_settings.php:35) in .../public_html/forum/includes/sessions.php on line 677

wie ktos jak sie tego pozbyc?

2. dlaczego niezalogowani uzytkownicy moga przegladac forum mimo ustawien w PA:
"Pozwól na anonimowe przeglądanie: Nie"?

jantar - 26-01-2010, 14:26
Temat postu: Kalendarz
Forumowicz, u kogo mogę zobaczyć jak działa Mod Kalendarz?
Pozdr. Jacek

MagicalFire - 26-01-2010, 14:27

http://www.scypion.pl/cal_lite.php
test
test

jantar - 26-01-2010, 14:59
Temat postu: Kalendarz
Super, dzięki. Modyfikacja wygląda super. Zaraz ja wdrożę na swoim forum.
Pozdr. Jacek

rafflex - 26-01-2010, 19:36

tylko dlaczego jest za jednym razem : Dzień Babci a za drugim DzieĹ„ Babci chodzi o ten "krzak" zamiast ń
MagicalFire - 26-01-2010, 20:02

rafflex napisał/a:
tylko dlaczego jest za jednym razem : Dzień Babci a za drugim DzieĹ„ Babci chodzi o ten "krzak" zamiast ń

to wina kodowania na moim forum
nie moda

rafflex - 26-01-2010, 20:18

mod bardzo fajny - przetestuję.

Cytat:
to wina kodowania na moim forum
nie moda

bo już się bałem, że jest jakiś błąd. :)

jantar - 29-01-2010, 20:01

Właśnie zainstalowałem tą modyfikację na swoim testowym forum. Wszystko działa jak należy. Super modyfikacja - kawał dobrej roboty! Polecam wszystkim!

[ Dodano: 29-01-2010, 21:23 ]
Zrobiłem tak jak Centurion napisał, ale informacje z kalendarza z bierzącego dnia nie wyświetlają się pod urodzinami w portalu. Czy ktoś z Was może już to zrobił i może coś poradzić mi? Piszecie o paru fajnych modyfikacjach do kalendarz pod którymi również się podpisuję. Kalendarz jest potrzebny :)

Majkelk - 03-02-2010, 19:20

jantar napisał/a:
Właśnie zainstalowałem tą modyfikację na swoim testowym forum. Wszystko działa jak należy. Super modyfikacja - kawał dobrej roboty! Polecam wszystkim!
x2

naprawde dobry mod :mrgreen: polecam :]
jantar napisał/a:
Piszecie o paru fajnych modyfikacjach do kalendarz pod którymi również się podpisuję.
ja tez ;)

moze znajdzie sie ochotnik zeby za "respect" poprawic juz prawie idealny kalendarz :D

[ Dodano: 03-02-2010, 20:51 ]
na swoim juz normalnym forum wyskoczyly mi pierw bledy z kodowaniem (netlook) a teraz nie moge wejsc do PA. Wyskakuje takie cos: