Ogłoszenia - Publikacja wersji 1.12.4
Przemo - 07-03-2006, 15:26
pietrex, znajdź moje posty zamiescilem gdzies poprawiony plik.
joli, ustalmy fakty: Co masz na mysli mówiąc "sklejonego" ? Ja mam cały czas na mysli "scalaj posty w tym temacie" ikonka strzałki w dół.
Po drugie joli napisał/a: | oba powstały juz po aktualizacji do 1.12.4 | Publikacja wersji była 2 marca o godz. 18:07 natomiast pierwszy post w temacie który podałaś jest z tego samego dnia rano: 7:32
Proszę cię, stwórz na forum dwa tematy, napisz w nich dowolne posty w odstepach conajmniej minutowych, scal jeden do drugiego, sprawdź kolejnośc postów i daj linka tutaj na forum. Jak będzie dobrze to napisz, że jest dobrze.
joli - 07-03-2006, 15:37
Scalanie hmm. Mam na mysli scalanie postów z jednego tematu z postami z innego. Dla mnie to jest własnie sklejanie tematów. Robione w opcji "moderacji forum" i poprzez zaznaczenie tematu ptaszkiem i opcji "scalaj" potem wybieram drugi temat, takze klikam scalaj. Komunikat brzmi - teamaty zostały scalone. Opcja scalaj posty jest niepełna, bo nie mozna korzystając z niej wybrac wszystkich postów z danego teamtu, pierwszy zostaje - więc z tego raczej nie korzystamy.
Prosze bardzo - teraz juz powinno byc ok: http://www.wgk.com.pl/for...78fccf5ecb9445f
koptus - 07-03-2006, 15:45
http://forum.gryakcji.com...48b61746684bffd - pomimo ze wywalilem takie osoby jak Makaveli, Ciolkos, czy m461k sa one wciaz w tym dziale, co zrobic aby je usunac?
Przemo - 07-03-2006, 16:07
joli, naprawione Zgłaszaliście tylko, że jest problem przy scalaniu postów w tematach, nikt nie napisał, że to samo jest jak się scala całe tematy w panelu moderacji a ja się nie domyśliłem...
W załączniku plik, nalezy go rozpakowac do głównego katalogu forum
Oba scalania będą działac na tematach ze starymi postami, jednak nalezy je scalic po nadpisaniu tego pliku.
Aby naprawić stare tematy w których jest zła kolejność nalezy utworzyć nowy temat i scalić do niego temat ze złą kolejnością.
pietrex - 07-03-2006, 16:18
Przemo, chodzi read_history.php? Jak tak, to podmiana nic nie zmieniła. Jak nie, to nie mogę znaleźć.
joli - 07-03-2006, 16:18
ok
juz to robie. Starych od momentu aktualizacji do 1.12 po prostu juz nie scalalismy, wiedzac o tym, jak potem bedzie wygladał temat, wiec naprawiac nic na szczescie nie musimy.
Jesli to zadziala, to ojej!!!!! masz ogromnego piwasa u mnie!
--------------------------
na razie sciagnac nie moge Tzn, raczej rozpakować..
Przemo - 07-03-2006, 17:31
pietrex, tak o read_history, zgłos ten błąd tam gdzie dałem ten plik.
lolek1 - 07-03-2006, 17:35
ehe a ja mam pytanie odnosnie tego. Poniewaz chce sobie update zrobic do najnowszej wersji to mi pisze
czy to znaczy ze juz moge nadpisywac pliki ??
Bo ja se pogubilem i szczeze mowiac niewiem co dalej robic
na dole zalaczam zalacznik i prosze o pomoc
Przemo - 07-03-2006, 17:57
joli, to nie jest rar, probowalas sciagac jakas inna przegladarka? Czy ktos ma jeszcze problem z tym zalacznikiem?
Millenium_KILLER - 07-03-2006, 18:26
A czy mógł bym poprosić o aktualny check files w takim razie?
A może jest już w paczce aktualnej?
Czyli teraz nieczytany topic to taki, w którym pojawiły się nowe posty?
joli - 07-03-2006, 18:29
Millenium_KILLER napisał/a: | A czy mógł bym poprosić o aktualny check files w takim razie? | Aktualny, tzn jaki właściwie? Przeciez masz aktualny.... http://www.forum.departam...check_files.php
Millenium_KILLER - 07-03-2006, 18:35
Czyli taki który nie będzie mi pokazywał, że są zedytowane pliki
Bo przemo coś poprawił i teraz aktualną wersją są inne, prawda?
joli - 07-03-2006, 18:39
Ale musi pokazywac, ze sa zedytowane... Chyba....
Skad masz ten modcp???? Bo ja go nie moge łyknac prawidłowo...
Millenium_KILLER - 07-03-2006, 18:41
No to jest ten z kilku postów wyżej, mi wszystko działa.
No tak, ale jak to już jest poprawiona wersja, to powinien być nowy, który by tą zmianę interpretował za prawidłową
No chyba, że znowu pojawi się wersja 1.12.5
lolek1 - 07-03-2006, 19:33
a ja dodam jaka zmiane zauwazylem
ze froum szybciej sie wyswietla czyli mniejesze obciazenie dla serwa a im mniejsze opciazenie tym lepiej
lepsza instalacja czyli plik confight mozna zapisac na 3 sposoby dobrym pomyslem jest to ze confight wyswietla sie ta jak w dbloaderze.
Malym minusikiem jest to ze kurde modow jak na chorobe malo. I to samo jest ze stylami.
A to do przema: przemo co chwile wypuszaczasz nowa wersje a ludzie nienadazaja modow robic i styli bardzo mnie to cieszy ze sa coraz to nowsze wersje ale czy niezaszybko powstaja
Troche mnie to niepokoji ale kit tam jak jakiegos buga znajde (a napewno ich troche bedzie) dam znac otym pozdro Dla wszystkich z ego forum
|
|
|