Portal - [Problem] Problem z Podpięciem
matejko43 - 14-05-2010, 18:48 Temat postu: [Problem] Problem z Podpięciem Witam mam mały problem mam domenę Cs-Owca.eu kupiłem ja na nazwa.pl i chcę ją podpiąć na ugu.pl wszystko robię zgodnie z instrukcja wpisuje poprawne DNS' y i w ogóle i jest coś takiego:
Kod: | cs-owca.eu (Oczekuje na delegacje)
UWAGA!!! Proszę odczekać około 30 minut po dodaniu domeny i przed wpisaniem naszych DNS u operatora.
Pełna aktywacja domeny jest możliwa dopiero po wskazaniu naszych serwerów DNS (ns.ugu.pl i ns2.ugu.pl) jako obsługujących twoją domenę. Jeżeli już to zrobiłeś to sprawdź czy nasz system widzi ją prawidłowo (Sprawdź).
UWAGA: Jeżeli przenosisz istniejącą domenę z innego serwera hostingowego, cała operacja może potrwać nawet kilkanaście godzin. Związane to jest z pamięcią podręczną serwerów DNS. Problem ten nie powinien się pojawić w przypadku nowych domen. Usun
UWAGA!!! Aktywacja domeny umożliwia dodanie nowej strony WWW w tej domenie. Nie ma możliwości podpięcia pod istniejącą stronę WWW. | >
Czekam już trzy dni żeby domena została podpięta i nic piszą ze max to 24 h. Proszę o pomoc
Matteo - 14-05-2010, 19:05
matejko43 napisał/a: | Cs-Owca.eu |
matejko43 napisał/a: | cs-owca.pl | To którą w końcu?
matejko43 - 14-05-2010, 19:17
Cs-Owca.eu
Matteo - 14-05-2010, 19:28
Wpisz dnsy serwera w panelu zarządzania domeną. Następnie zaparkuj domenę w swoim panelu hostingu. Gdy to zrobisz, musisz odczekać na delegację. Polecam zajrzeć do tego tematu.
matejko43 - 14-05-2010, 21:23
Matteo, jakbym Ci podał hasła do wszystkiego zrobiłbyś mi to?
Matteo - 14-05-2010, 21:25
Odezwij się na gg.
|
|
|