F.A.Q. - Najczęściej Zadawane Pytania - SQL Error : 5 Out of memory Needed
MagicalFire - 28-02-2010, 09:14 Temat postu: SQL Error : 5 Out of memory Needed Witam widzę ze powstaje bardzo wiele tematów na temat tego błędu:
Kod: | Could not obtain user/online information
DEBUG MODE
SQL Error : 5 Out of memory (Needed 4192300 bytes)
SELECT u.username, u.user_id, u.user_allow_viewonline, u.user_level, u.user_jr, u.user_session_time, u.user_session_start, s.session_logged_in, s.session_ip, s.session_start, s.session_page FROM (phpbb_ffusers u, phpbb_ffsessions s) WHERE u.user_id = s.session_user_id AND s.session_time >= 1267343918 ORDER BY u.user_level = 1 DESC, u.user_jr DESC, u.user_level = 2 DESC, u.user_level = 0 DESC, u.username, s.session_start ASC
Line : 475
File : functions_add.php
|
Wartość bajtów może być inna lecz problem jest ten sam.
Powodem jest brak wolnej pamięci na serwerze i jest to tylko i wyłącznie wina tegoż serwera.
Należy więc pisać do Administracji serwera w celu wyjaśnienia błędu i jego naprawienia.
xertis - 28-02-2010, 10:30
czytałem twój temat że niby dysk jest zapełniony !! WCALE NIE
użycie dysku 14.06 na 100mb !! i transfer też mam dobry
co ty na to
MagicalFire - 28-02-2010, 10:34
te dane dotycza twojego konta
a nie całego serwera
w twoim panelu pokazuje sie ile dobie przysługuje miejsca
a nie ile na całym serwie jego jest
lui754 - 28-02-2010, 14:43
Wydzieliłem niepotrzebny spam, temat uaktualniony oraz sprawa wyjaśniona.
Proszę nie spamować i w ostateczności zgłaszać jedynie informacje na temat tego błędu (czym jest powodowany).
cyfilis napisał/a: | Dostałem taką odpowiedź :
Witam, na jednym z serwerów (na którym znajduje się Pana strona) były problemy z działaniem procesu bazy danych - konieczna była interwencja techników, obecnie działa już poprawnie. |
Pozdrawiam.
FVG - 05-05-2010, 07:41
jak weszłem w php My Admin to nie mam bazy SQL forum . .
Bandani - 05-05-2010, 08:41
Ja też tak mam coś chyba na xaa.pl są jakieś problemy bo koledze który ma hosting na xaa tez pousuwalo bazy danych / Dobrze że robiłem w razie czego backup`y
|
|
|