To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Ogólne - Fatal error: Cannot redeclare security_update()

kropka77 - 05-08-2009, 01:20
Temat postu: Fatal error: Cannot redeclare security_update()
Witam,

Mam problem z forum http://punkforum.hottrick.org/ Przez parę dobrych lat działało bez zarzutu a tu nagle bęc :/ Przestało się ładować a po wejściu do PA nie pojawia się nic więcej poza białym ekranem. Nadpisywałem już pliki w katalogu admin ale niewiele to pomogło. Czasem wyskakuje komunikat Fatal error: Cannot redeclare security_update(), czasem jakieś niezrozumiałe krzaczki... Generalnie nie wygląda to dobrze. Może ktoś z Was ma pomysł jak uporać się z tym problemem? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie podpowiedzi.

joli - 05-08-2009, 01:37

Zacznij od aktualizacji skryptu.
SIWY DYM - 05-08-2009, 01:38

kropka77, instalowałeś w ostatnim czasie jakieś modyfikacje?

Kod:
Fatal error: Cannot redeclare security_update() (previously declared in /home/gajwer/punkforum/cache/tpl_Akagahara.index_box.php:1) in /home/gajwer/punkforum/cache/tpl_Akagahara.index_box.php on line 11

Jakby ktoś miał chęć pomocy to zamieszczam w załączniku pełny komunikat z błędem.

kropka77, próbowałeś może nadpisać wszystkie pliki z zainstalowanego stylu?

joli - 05-08-2009, 01:39

SIWY DYM, przeciez to cache
SIWY DYM - 05-08-2009, 01:42

joli, skoro tak to czemu wszędzie się da wejść a tylko strona główna nie może się załadować? Nie powinno być tak że nawet np. FAQ nie da sprawdzić? Da się wejść na tematy bez problemu. Nie będę się spierał, wiedzą mnie przebijasz ;]

Wyczyścić cache i po sprawie? Myślisz że to by pomogło?

joli - 05-08-2009, 09:37

Na pewno na chwile. Pliki stylu sprawdziłam, sa czyste
Zadnych modyfikacji nie ma, czysty skrypt 1.12.5
po aktualizacji i wyczysczeniu cache mozna cos myslec dalej

kropka77 - 05-08-2009, 11:08

Bardzo dziękuje za pomoc!
Zabieram się do roboty :)