Ogólne - Podwojne logowanie
Mahten - 04-08-2009, 09:59 Temat postu: Podwojne logowanie Wiem ze byl juz gdzies o tym temat. Co dokladnie w dumploader mam zmienic zeby to naprawic i nic innego przy okazji nie rozwalic
lord.nitos - 04-08-2009, 10:10
Na początek to bym proponował nadać CHMODy
Kod: | album_mod/upload/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 album_mod/upload
/album_mod/upload/tmp/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 album_mod/upload/tmp
/album_mod/upload/cache/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 album_mod/upload/cache
/tmp/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 tmp
/files/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 files
/files/tmp/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 files/tmp
/files/thumbs/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 files/thumbs
/images/avatars/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 images/avatars
/images/avatars/tmp/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 images/avatars/tmp
/images/avatars/upload/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 images/avatars/upload
/images/avatars/upload/tmp/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 images/avatars/upload/tmp
/images/photos/tmp/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 images/photos/tmp
/images/signatures/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 images/signatures
/images/signatures/tmp/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 images/signatures/tmp
/pafiledb/uploads/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 pafiledb/uploads |
Lisu15 - 04-08-2009, 10:21
Ja mam podwójne logowanie spowodowane tym że wchodze na http://nazwa_strony.pl i loguje to zostaje wylogowany i adres mi zmienia na http://www.nazwa_strony.pl i dopiero wtedy mnie loguje po ponownej próbie lecz na www
Mahten - 04-08-2009, 10:22
Pozmienialem. Moglbys sprawdzic co jeszcze moze byc zle?
Matteo - 04-08-2009, 12:21
Obydwaj macie źle skonfigurowaną domenę.
Wejdźcie do Kod: | adresforum.pl/dbloader/dbloader.php | po czym skonfigurujcie ją poprawnie.
|
|
|