To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Ogólne - Autologowanie

mbru - 09-07-2009, 12:58
Temat postu: Autologowanie
Witam otóż po wejściu na swoją stronkę i wyjściu z niej nie loguje mnie automatycznie mimo zaznaczenia opcji autologowanie. Mam w przeglądarkach ustawione zapamiętywanie haseł i nadal to samo po stronie ciasteczek też jest ok. Używam obecnej wersji PHP by Przemo która jest do pobrania w dziale Download. Czy ma wpływ na to aktualizacja forum poprzez te pliki które aktualizują do wersji 1.12.6p2 i podmianie plików ze starszej wersji na nowszą
JrQ- - 09-07-2009, 21:05

Aktualizacja nie powinna mieć wpływu, tzn jeśli wcześniej działało, a teraz nie.
Inni użytkownicy też mają ten problem? Na innych przeglądarkach też występuje?

joli - 10-07-2009, 00:35

mbru, po kiego załozyles nastepne konto?

http://www.przemo.org/php...profile,u,28878
Nudzisz się?
WARN

A o ustawianiu autologowania z roznych IP słyszales? masz w PA ustawione i w swoim profilu?
Załóż usera testowego, z którego można skorzystać, jeśli masz forum bez pełnego dostępu dla gości lub profil jest potrzebny z innego powodu.  Podaj login i hasło.
Ułatw nam pracę!

mbru - 10-07-2009, 10:09

Witam

Dziękuję za ostrzeżenie jednakże pisałem wcześniej prośbę poprzez PW o usunięcie konta która nie została spełniona. Tak zmieniłem ustawienia autologowania i w PA i we własnym profilu problem wykazuje na innych przeglądarkach szczerze to u siebie nie zauważyłem tego być może wina siedziała by po stronie ciasteczek czy może dostawców internetu innych użytkowników.

Ok.

Adres Forum

login test

hasło test1