To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Ogólne - Nie mozna zlogowac sie na forum

Daniel91 - 07-07-2009, 00:36
Temat postu: Nie mozna zlogowac sie na forum
Siema zrobilem sobie forum zeby pocwiczyc troche zabawe z forum wgralem pliki tak jak trzeba forum zainstalowalem ale jak chce sie zalogowac hmm jak by to ujac klikam na zaloguj prznosi mnie to login.php wpisuje swoje pasy no i biore zaloguj, forum ponownie sie wczytuje na strone glowna ale nadal nie jestem zalogowany... probowalem przeslac jeszcze raz plik login.php ale nic to nie dalo... Chcialem tez zrobic nowe konto zrobilem ladnie ok pisalo ze konto zrobione zostales zalogowany na forum ale jak mnie przekierowalo na strone glowna to okazalo sie ze nie jestem zalogowany...

Juz brak mi weny zeby to jakos zrobic jesli komus by byl adres potrzebny to www.bronie.cs-obora.pl nie wiem zobaczcie ze nie da sie zalogowac albo cos. Tak czy tak prosze o ile to mozliwe o pomoc

Pozdro

joli - 07-07-2009, 10:05

Dokoncz instalacje, ustaw chmody, ustaw prawidłowo coockies
Wszystko masz w FAQ

Crank999666 - 07-07-2009, 10:12

Logowanie, wylogowanie i powtórne logowanie działa dobrze, spróbuj zalogować się z innej przeglądarki i pozmieniaj chmody http://bronie.cs-obora.pl/check_files.php
Daniel91 - 07-07-2009, 12:06

Racja wina przegladarki, ale dzieki za zwrocenie uwagi na chmody no i ogolnie za pomoc :)