phpBB2 by Przemo Support forów phpBB2 modified by Przemo
Hosting - [OffTopic] Jaki serwer mi polecacie?
Matex - 17-06-2009, 19:04 Temat postu: [OffTopic] Jaki serwer mi polecacie?Witam ... Miałem kilka krotnie fora na serwerze lua.pl lecz zawsze coś się z nimi działo, na jednym dostał się trojan, drugie ledwo wyszło to miałem problem z dodawaniem avków, potem logować się nie mogłem, a teraz to strona zniknęła.
Chcę założyć forum PBF (Play By Forum) coś mnie wczoraj podkusiło i wykonałem kopie pliku config.php (mam nadzieje że na innym serwie te błędy nie będą, bo to wina serwera gdyż nawet usunąłem na FTP wszystkie możliwe pliki i wgrałem nowe ale nic się nie zmieniło).
Więc pytam się jaki serwer darmowy mi polecacie, z dobrym transferem, FTP i nie tylko oraz by nie było reklam lub minimalna ich ilość .
Myślałem nad hostil.pl ale nigdy tam nie miałem strony, dla tego pytam się was jaki serwis mi doradzacie.
Z góry dziękuje segos - 17-06-2009, 19:08 polecam www.no-1.pl musisz czekać 48h na akceptacje konta ale zawsze akceptują i nie spóźniają sięlui754 - 17-06-2009, 19:15
Cytat:
§ 3
Nie należy pisać topiców pokroju "który hosting najlepszy?" "szukam dobrego serwera" czy "polecam hosting". Są one bezcelowe i bezzasadne - po to są topici przyklejone, wyróżniajace się oferty czy opinie.
Temat został zamknięty gdyż był niezgodny z zasadami