Ogólne - edycja postu... co tam było?
Marcinkrakwoj - 03-06-2009, 21:08 Temat postu: edycja postu... co tam było? witam!
mam następujący problem.
na forum którym adminuję prowadzimy ligę zagadkową... odpowiedzi nicków ukrywane "hide"
jest podejrzenie ze pewien gość po podejrzeniu odpowiedzi czyjejś zmienił swoją odpowiedź na dobrą... jest nawet napisane ze zmienił swój post.
OTO MOJE PYTANIE: czy jest mozliwość podglądniecia co zmienił albo coś "w tym stylu"?
pozdrawiam
orszul4321 - 03-06-2009, 21:16
Jest, możesz np. dać w zezwoleniach danego działu Edycja: Moderator, jeszcze w PA=>Ogólne>Konfiguracja Pisania tematu sobie zobacz
[ Dodano: 03-06-2009, 21:19 ]
Sorki, Konfiguracja Widoku tematów
SIWY DYM - 03-06-2009, 21:40
Rozwiązaniem problemu może być ograniczenie czasu na edycję postu po upływie którego nie można edytować wysłanego postu.
PA - Ogólne - Konfiguracja - Widoku tematów - Czas edycji postu
Cytat: | Czas edycji postu
Czas w minutach przez jaki można edytować swoje posty od momentu ich wysłania. Nie obowiązuje Administratorów i Moderatorów. Wpisz 0 aby wyłączyć |
Proponuję sprawdzić:
PA - Ogólne - Konfiguracja - Widoku tematów - Ilość w różnicy znaków
Cytat: | Ilość w różnicy znaków
Jeżeli podasz wartość np 3 a ktoś zamieni w poście tylko jeden lub dwa znaki, historia nie zapisze tej zmiany. Zapisze tylko wtedy, gdy ktoś zamieni 3 lub więcej znaków. 0 lub 1 - Każda edycja w której zmieniono przynajmniej jeden znak będzie zapisywana |
Oraz dodatkowo:
PA - Ogólne - Konfiguracja - Widoku tematów - Podgląd historii postów dostępny dla moderatorów - TAK/NIE
Marcinkrakwoj - 04-06-2009, 12:00
chyba źle się zrozumielismy
nie chodzi mi o blokowanie edycji... chce zobaczyc co tam wczesniej było w tym jednym tylko przypadku...
orszul4321 - 04-06-2009, 17:00
SIWY DYM napisał/a: | Oraz dodatkowo:
PA - Ogólne - Konfiguracja - Widoku tematów - Podgląd historii postów dostępny dla moderatorów - TAK/NIE |
Marcinkrakwoj, to sprawdzałeś?
|
|
|