Ogólne - [Problem] Instalacji phpBB modified by Przemo
Goral311 - 05-05-2009, 15:29 Temat postu: [Problem] Instalacji phpBB modified by Przemo Witam. kupiłem domene .pl zrobiłem wszystko tak jak trzeba było zrobić, zrobiłem folder w FTP: pentagram-esport.pl i do tego folderu wrzuciłem phpBB modified v 1.12.6 by Przemo (najnowsza wersja)
gdy wchodzę na strone mam takie cos
Kod: | Witamy w Instalacji phpBB modified by Przemo
Niektóre pliki wysłane na serwer mają złą zawartość (są prawdopodobnie uszkodzone)
Jeżeli nie edytowałeś żadnych plików, oznacza to, że wystąpiły problemy z ich wysyłaniem na serwer. Sprobuj ponownie wysłać pliki, które są wyświetlone poniżej. Możesz spróbować włączyć lub wyłączyć przesyłanie w trybie binarnym.
Jeżeli zmieniałeś zawartość plików celowo, kliknij TUTAJ aby zainstalować forum, ale TYLKO w tym przypadku!
Jeżeli ściagnąłeś oryginalny pakiet ze strony http://www.przemo.org/phpBB2 i nie zmieniałeś żadnych plików, wyślij je ponownie na serwer. W innym przypadku forum nie będzie działać prawidłowo!
Następnie klikam w TUTAJ i chce zainstalować wypełniam wszystkie pola
Zacznij Instalacje i wyskakuje mi coś takiego:
Kod: | Witamy w Instalacji phpBB modified by Przemo
Instalacja
Wystąpił błąd podczas instalacji
Wystąpił błąd przy instalacji do bazy danych:
CREATE TABLE phpbb_advertisement ( id mediumint(9) NOT NULL auto_increment, html text DEFAULT '' NULL, email varchar(128) default '' NULL, clicks int(9) default '0' NOT NULL, position tinyint(1) default '0' NOT NULL, porder mediumint(4) default '0' NOT NULL, added int(11) default '0' NOT NULL, expire int(11) default '0' NOT NULL, last_update int(11) default '0' NOT NULL, notify tinyint(1) default '0' NOT NULL, type tinyint(1) default '0' NOT NULL, PRIMARY KEY (id) )
Table 'phpbb_advertisement' already exists
Wystąpił nieoczekiwany błąd instalacji do bazy SQL. Plik instalacyjny: db/schemas/mysql_schema.sql
W bazie danych "pentagra_pentagram" istnieją tabele phpBB2 z prefixem "phpbb_"
Możesz wybrać inny prefix dla nowo instalowanego forum, lub usunąć istniejące tabele. Jeżeli zdecydujesz się usunąć, upewnij się, że tabele nie są potrzebne (nie korzysta z nich inne forum dyskusyjne. Nie można cofnąć tej operacji !
Usuń wszystkie tabele z prefixem: "phpbb_"
Zmień prefix nowych tabel:
|
Naciskam Kontynuuj
i mam Błąd:
Kod: | phpBB by Przemo : Critical Error
Could not open subSilver template config file |
PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ lub na Gadu-Gadu - 12540104
Anonymous - 05-05-2009, 15:33
Wrzuć pliki ponownie, a zwłaszcza te których brakuje !
Goral311 - 05-05-2009, 15:33
wrzucałem chyba 4 razy.. ( usuwałem i jeszcze raz i tak chyba 4 czy 5 razy)
Matteo - 05-05-2009, 15:34
Goral311, Brakuje Ci plików, i robisz forum na istniejącej już bazie. Jeśli chcesz napisz na gg to Ci to zainstaluję.
|
|
|