Ogólne - [Problem]Zaproszone osoby
Adamigo - 07-02-2009, 19:46 Temat postu: [Problem]Zaproszone osoby Witam!
Mam problem z adv_person a dokładniej Zaproszone osoby.
Aby było widać w profilu ilość zaproszonych osób powinno się dodać pole w profilu o nazwie "Zaproszone osoby", oczywiście tak zrobiłem. Po czym przy sprawdzaniu moda wpisałem podczas rejestracji jakąś liczbę i dałem wyślij co według mnie zapętliło lub uszkodziło te funkcję i teraz podczas dodawania tego pola już nie pokazuje w profilu ilość zaproszonych osób.
Czy można to jakoś naprawić?
Pozdrawiam.
PS: Wiem moja wina ze tego pola nie zablokowałem
arcy - 07-02-2009, 19:57
Adamigo napisał/a: | już nie pokazuje w profilu ilość zaproszonych osób. | Nie pokazuje jeśli dana osoba ma 0 zaproszonych na koncie.
Usuń pole i stwórz go raz jeszcze.
Adamigo - 07-02-2009, 20:05
tworzyłem kilka razy....
#$^&%$%^*(&*(^%$##@$*(@#$ no nie mogę działa normalnie -.- !! zobaczymy bo jak testowałem jakieś 2h teamu po 2 zaproszeniach mi staneło w miejscu ...
ale dzięki za pomoc
arcy - 07-02-2009, 20:06
Adamigo napisał/a: | po 2 zaproszeniach mi staneło w miejscu ... | PA \ Zaproszone osoby
Cytat: | Dodatkowo zaproszone osoby z takimi samymi adresami IP są zliczani jako jedna osoba, oraz osoby zarejestrowane w odstępie mniejszym niż ustawiony, od tej samej osoby polecającej, również w celu zapobiegnięcia nadużyciom. |
Adamigo - 07-02-2009, 20:16
tak wiem tam akurat miałem 4 różne osoby z różnych adresów IP , ale to pewnie wina tego ze wpisałem w profilu w tym polu liczby jakieś
|
|
|