Ogólne - [Problem] Posty przeczytane, a jednak nieprzeczytane ;/
Kenty^ - 03-04-2008, 12:27 Temat postu: [Problem] Posty przeczytane, a jednak nieprzeczytane ;/ Witam, mam taki problem na forum, otóż:
W pewnych tematach przecztalem posty, a nie których oznaczyłem jako przecztane, ale za jakis czas wyskakuje mi nadal, że te posty są nie przeczytane, dlaczego? Dzieje sie to od wczoraj wieczór.
Pozdrawiam
Adres: http://photohost.niop.pl/forum/
chelloPL - 03-04-2008, 16:37
Wystarczy, że na którejś z wcześniejszych stron tematu masz nieprzeczytane posty.
Przejrzyj wszystkie strony tematu lub po wejściu w dany temat na samym dole kliknij "Oznacz temat jako przeczytany".
Kenty^ - 03-04-2008, 18:52
chelloPL napisał/a: | Wystarczy, że na którejś z wcześniejszych stron tematu masz nieprzeczytane posty.
Przejrzyj wszystkie strony tematu lub po wejściu w dany temat na samym dole kliknij "Oznacz temat jako przeczytany". |
ale ja jestem pewien, takim gląbem az nie jestem, 4 razy czytam ten sam post i jest tak oznaczony: , a po za tym duzo userów sie skarzy na to samo aha i jeszcze w ostatniej tabeli na stronie glownej gdzie pisze ile postów jest nieprzeczytanych wyskakuje zamiast nicka: -------
Pozdrawiam
Tavaro - 03-04-2008, 19:18
A próbowałeś wyczyścić read history? PA -> (ogólne) Konfiguracja -> Dodatkowe -> Czyszczenie read history.
A, i przy okazji wykonaj synchronizację
aaron - 04-05-2009, 21:56
Właśnie chciałem napisać o tym samym, ale znalazłem ten temat, więc dopiszę się tutaj. Mam dokładnie ten sam problem. Od dłuższego czasu dochodzą mnie słuchy od użytkowników forum, że pomimo przeczytania jakiegoś tematu, ciągle wisi jako nieprzeczytany. Pisałem im o tym, że w tematach z kilkoma zakładkami trzeba przejrzeć wszystkie zakładki, że może któraś jest nieprzejrzana. Problem jednak dotyczy też tematów z jedną zakładką.
O synchronizacji nie wspomnę, bo to pierwsze, co zrobiłem. Usuwam ręcznie z tabeli phpbb_read_history historię tych postów, ale ile można. Nie chodzi też o to, żeby za każdym razem korzystać z funkcji "Oznacz wszystkie fora jako przeczytane", bo użytkownik może nie chce wszystkiego usuwać. Problem jest i nie wiem o co chodzi. Również proszę o odpowiedź - jak sobie z tym poradzić?
wolfiq - 04-05-2009, 22:07
aaron, instalowałeś modyfikacje "posty po edycji jako nieprzeczytane" ? masz może jakieś forum które wymaga akceptacji moderatora ?
aaron - 04-05-2009, 22:09
nie nie instalowałem tego moda, żadne forum nie wymaga akceptacji
[ Dodano: 10-05-2009, 11:04 ]
Kurcze, nikt nie ma pomysłu jak to naprawić?
|
|
|