To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Archiwum działu Ogólne (posty do 12.2008) - [Problem] Stat4U w ShoutBoxie

szresi - 26-03-2008, 11:26
Temat postu: [Problem] Stat4U w ShoutBoxie
Mam pytanko czy button Stat4U umieszczony w tabeli Sb może wskazywać złe "pomiary" ? Sb jest widoczny dla wszystkich natomiast zauważyłam , że od kilkunastu dni statystyki zlecialy na szyję.. Nie pamiętam kiedy dokładnie został umieszczony Stat w SB , ale pytam tylko profilaktycznie czy to może mieć znaczenie dla prawidłowego wyświetlania statystyk wejść..
sebb2PL - 26-03-2008, 11:51

Popraw dokładnie adres, w innym przypadku nikt nie udzieli Ci pomocy.
szresi - 26-03-2008, 11:57

Pasuje? No to teraz jak umiesz wstawiać tabliczki to odpowiedz mi na pytanko :P
sebb2PL - 26-03-2008, 12:14

szresi77 napisał/a:
Mam pytanko czy button Stat4U umieszczony w tabeli Sb może wskazywać złe "pomiary" ?

Zawsze coś może wskazywać źle :twisted:
szresi77 napisał/a:
Sb jest widoczny dla wszystkich natomiast zauważyłam , że od kilkunastu dni statystyki zlecialy na szyję..

szresi77 napisał/a:
Nie pamiętam kiedy dokładnie został umieszczony Stat w SB , ale pytam tylko profilaktycznie czy to może mieć znaczenie dla prawidłowego wyświetlania statystyk wejść..

w 100% nie mogę udzielić pewnej odpowiedzi ... niestety nigdy nie używałem Stat4u i nie wiem na jakiej zasadzie zlicza wejścia. Jeśli zauważyłaś, że po przemieszczeniu (ikonki) stat4u ze stópki forum do SB znacznie spadła ilość odwiedzających to umieść ją w stópce forum bądź w tabeli reklam, która jest z boku forum =D w końcu tam by najlepiej pasowała a sprawność jej działania powinna być 100-u %-owa =)

szresi - 26-03-2008, 12:28

No właśnie. Bo wydawało mi się że nie jest ważne gdzie jest stat , byle był widoczny na stronie głownej..

nagle od 13 marca by tak spadła odwiedzalność bez powodu? Watpię :P

sebb2PL - 26-03-2008, 12:35

Tak, proponuję umieścić Ci stat4u w stópce forum bądź w reklamach z boku i statystyki powinny zacząć wzrastać =)