Ogólne - Napis "You_Been_Banned" jak zmienić?
fingusio - 16-03-2008, 20:53 Temat postu: Napis "You_Been_Banned" jak zmienić? Witam
Jak kogoś zbanuje to wyskakuje napis:
Gdzie można jego treść zmienić?
koziolek - 16-03-2008, 21:08
oto co znalazłem: Cytat: | [common.php]
Line 382 : message_die(GENERAL_MESSAGE, 'You_been_banned');
[includes\sessions.php]
Line 108 : $reason = 'You_been_banned';
Line 173 : message_die(CRITICAL_MESSAGE, 'You_been_banned');
Line 624 : message_die(CRITICAL_MESSAGE, 'You_been_banned');
Line 698 : message_die(CRITICAL_MESSAGE, 'You_been_banned'); | nie wiem które ale chyba trzeba wszystkie pozmieniać
PS: znalazłem jeszcze to, ale to raczej Cie nie interesuje Cytat: |
[admin\admin_user_bantron.php]
Line 407 : $ban_pub_reason = $lang['You_been_banned'];
[language\lang_polish\lang_main.php]
Line 648 : $lang['You_been_banned'] = 'Został' . (($he) ? 'e' : 'a') . '¶ wyrzucon' . (($he) ? 'y' : 'a') . ' z tego forum<br />Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyja¶nić t± sytuację.';
[language\lang_english\lang_main.php]
Line 646 : $lang['You_been_banned'] = 'You have been banned from this forum.<br />Please contact the webmaster or board administrator for more information.'; |
fingusio - 16-03-2008, 21:17
w Session.php jak zmienie, można tylko jedno z tych trzech co wypisales.To pokazuje się żądany napis ale tylko do pierwszego odświeżenia strony.
w common.php zmiana nic nie daje.
Jakieś inne sugestie??
ps. a moze ktos zna odpowiedz na to pytanie - http://www.przemo.org/php...pic.php?t=54032
koziolek - 16-03-2008, 21:23
fingusio napisał/a: | w Session.php jak zmienie, można tylko jedno z tych trzech co wypisales | jak kto można tylko jedno? ktoś Ci broni? zmień wszystkie
fingusio napisał/a: | w common.php zmiana nic nie daje. | mówiłem że nie wiem które trzeba zmienić ale to z common.php pewnie wyskakuje w jakimś szczególnym momęcie
fingusio - 16-03-2008, 21:50
Ahh nie pomyslalem aby wszystkie trzy naraz zmienić.
Dzięki dziala
rahim - 18-02-2009, 17:02
Sorry za odkop, ale nie będę zakładał nowego tematu.
A czym to jest spowodowane, że wyświetla się You_been_banned, a nie cały tekst, który jest w lang_main.php? Jakiś problem z odwołaniem czy co? Jak to zmienić? Nie wyświetla się również menu.
|
|
|