Archiwum - Spam
nicon - 10-03-2008, 16:27
vegetagt, to-to stare jest vegetagt, teraz siedzimy na #znajomi, wpadnij kiedyś [:
maniocek, niektórym po prostu brak poczucia humoru, takie osoby zazwyczaj są w czasie depresji spowodowanej zbyt częstym oglądaniem Blue Screena. maniocek napisał/a: | To drugie po co umieszczasz Wasze prywatne rozmowy?
Może Paszczak sobie tego nie życzy? |
Spokojnie, zezwolił mi na wrzucenie tego na basha, to i tutaj nie jest to raczej problem [;
Mich@ł - 10-03-2008, 18:16
nicon-, ja też nie załapałem co w tym śmiesznego
a co do Blue Screenów to akurat tak się złożyło że dzisiaj instaluje Debiana 4.0 Ale i tak na windzie nie mam niebieskich okienek Juz nie pamiętam kiedy mi się ostatnio zawiesił komp
maniocek - 10-03-2008, 19:17
nicon- napisał/a: | maniocek, niektórym po prostu brak poczucia humoru, takie osoby zazwyczaj są w czasie depresji spowodowanej zbyt częstym oglądaniem Blue Screena. |
Łał...
Używam windy i mam ochotę przejść na OpenSuSE.
Blue Screena już od dawna nie widziałem...
Jednak ciągnie mnie żeby poznać nowy system
Poza tym nie podniecaj się za bardzo że masz Debiana bo monitor sobie pobrudzisz
vegetagt - 10-03-2008, 21:53
maniocek napisał/a: | Poza tym nie podniecaj się za bardzo że masz Debiana bo monitor sobie pobrudzisz |
a mnie bardziej podnica stabilny windows 98
nicon - 10-03-2008, 22:17
Cytat: | Poza tym nie podniecaj się za bardzo że masz Debiana bo monitor sobie pobrudzisz |
Ee, nie rozumiem... 'nie podniecaj się'? Czy ja w ogóle wspomniałem, że mam Debiana? To, że mój user agent pokazuje takową informacje, nie oznacza, że się tym podniecam chyba... -_-'
maniocek - 11-03-2008, 19:30
nicon- napisał/a: | To, że mój user agent pokazuje takową informacje, nie oznacza, że się tym podniecam chyba... -_-' |
No,user agent nie,ale Twoje wypowiedzi tak.
Poza tym już nie będę odpowiadał bo OT się robi.
nicon - 11-03-2008, 20:41
maniocek, jasne, już się wycofujesz? [: W żadnej swojej wypowiedzi nie powiedziałem, że korzystam z Debiana.
Stwierdziłem, że nie korzystam z Windowsa, proste [: Poza tym, nawet nie w tym temacie Więc jak dla mnie jesteś śmieszny
Mich@ł - 11-03-2008, 20:59
A jak dla mnie spamujecie taki ładny topic
|
|
|