To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Archiwum działu Ogólne (posty do 12.2007) - [Problem] logowanie!!

Damian7774 - 05-12-2007, 16:54
Temat postu: [Problem] logowanie!!
Witam!
Mam problem!!
Wchodze na glowną stronę forum, chce sie zalogować i wpisuje nick, hasło i loguje i przenosi mnie na inną stronę!! Ta strona ma podobną nazwę, moja domena strony to disco-music.bo.pl, mozna tez wejsc przez domene od serwera discopolo.coxhost.eu. Przenosi mnie na stronę discopolo.bo.pl. Nie wie ktoś jak moge temu zaradzić?? Wogole sie nie da zalogowac, pomozcie!!

JrQ- - 05-12-2007, 21:21

W tabeli _config masz dobrze wpisany adres serwera?
Damian7774 - 06-12-2007, 19:36

JrQ-, chyba coś źle napisalem :/ ale jak to zmienic? jakie zapytanie w sql wykonac? Bo zalogowac sie nie da :/ Pomozcie!
koziolek - 06-12-2007, 20:18

wybierz sobie co chcesz zmienić ;) wrazie czego popraw prefiks :)
Kod:
UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = 'ADRES SERWERA' WHERE `config_name` = 'server_name' LIMIT 1;

UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = '/ŚCIEŻKA DO FORUM/' WHERE `config_name` = 'script_path' LIMIT 1;

UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = 'ADRES SERWERA' WHERE `config_name` = 'cookie_domain' LIMIT 1;

UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = 'NAZWA COOKIE' WHERE `config_name` = 'cookie_name' LIMIT 1;

Chouji - 10-12-2007, 09:06

HEj znowu mam problm na forum www.granaruto.vdd.pl jest restrykacja dla niezarejestrowanych a gdy dzisiaj weszłem nie da się zalogować nie ma tego punktu u góry Zaloguj prsze pomóżcie
joli - 10-12-2007, 09:27

Chouji, jakiego "punktu" nier ma?
zaloguj jest, restrykcji nie ma... Moze mniej uzywek stosuj ? :P