Archiwum działu Ogólne (posty do 12.2007) - [Problem] Could not open phore template config file
DaGaT - 04-12-2007, 21:25 Temat postu: [Problem] Could not open phore template config file Witam. Wgrałem przed chwilka na serva wszystkie pliki, ale gdy wchodze wyskakuje mi:
Kod: | phpBB by Przemo : Critical Error
Could not open phore template config file |
Co jest nie tak?
Chciałbym rowniez zwrocic uwage ze nie wgrywalem stylu Phore, tylko tak jak jest w orginale Php by Przemo 1.12.5 czyli SubSilver <nadpisalem juz caly katalog templates ale nic nie dało>.
Jak to naprawic ?
joli - 04-12-2007, 21:26
Wgrales bo: instalujesz forum, czy jak?
Zadne Phore w czasie instalacji nie jest wymagane, zapomnij.
Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum z problemem. Podaj pełny, realny adres forum, z http:// (klikalny!), nie używaj aliasów. Adres ma być w profilu lub w treści posta. Jesli masz kilka forów, napisz którego problem dotyczy! Jeśli tego nie zrobisz Twój post zostanie usunięty! |
DaGaT - 04-12-2007, 21:29
Wiem, ze nie jest wymagane, bo nie pierwszy raz wgrywam pliki. Dlatego nic nie zmienialem. Wgralem tak jak sciagnalem ze stronki, ale mimo tego pojawia sie to.
//adres forum zmienilem.
pecador - 04-12-2007, 21:49
DaGaT, wyświetla się błąd 404.
wgrałeś czystą paczkę z forum? plik config.php jest pusty?
DaGaT - 05-12-2007, 14:39 Temat postu: blad Tak, zostaly wgrane wszystkie pliki, z czysto pobranej paczki z www.przemo.org NIC NIE ZMIENIALEM !!
joli - 05-12-2007, 14:47
No to ciekawostka przyrodnicza nieomalze. baze miales czysta? pusta>?
DaGaT - 05-12-2007, 14:49
Tak mialem czystą. Serva robilem w tym samym dniu i nic na niej nie zmienialem, nic nie wgrywalem ani nic. Sciagnalem tylko forum, rozpakowalem no i tak jak bylo wgralem na nowy serv. Pierwszy raz mi sie pojawil taki blad a instalowalem juz forum wiele razy...
//Cos pogrzebałem no i juz wchodzi do instalacji
EDIT
///mozna zamknac temat.
|
|
|