Konwersje, przenoszenie, łączenie forów, integracje - Czy jest mozliwosc przeniesienia "forum" ale bez b
kaminiak23 - 24-11-2007, 10:42 Temat postu: Czy jest mozliwosc przeniesienia "forum" ale bez b Witam.
Jestem tutaj nowy wiec moze nie tu gdzie powinienem ale wydawalo mi siedobrym do tego miejscem.
Zagadnienie jest nastepujace:
Jedna ze stron "gier" posiada forum lecz zle sie zabezpieczyli i cala administracje dostep itp posiada osoba kiedys "pozytywna" dzis juz nie !!! Wlasciciel musi z nim sie rozstac ale pojawiaja sie problemy odnosnie forum, strony itp, . Poprosił mnie abym to zbadał.
Moje pytanie : czy jest mozliwosc skopjowania, przeniesienia czy sam nie wiem jak jeszcze mozna to zrobic forum bez posiadania do niego praw dostepu administracyjnego. Dodam jeszcze ze obecnie forum nie znajduje sie na phpbb (jakies inne) i ten admin raz je robi OFF raz ON jak mu sie podoba.
Strone postawimy od nowa ale troche szkoda tych tematów i postów. Jesli nie ma takiej mozliwosci to forum rowniez bedzie od podstaw.
WAZNE! Przepraszam ze nie podalem adresu forum w rejestracji ale jeszcze go nie ma wiec podac nie moge.
Prosze o pomoc. Pozdrawiam.
Miki_ - 24-11-2007, 10:46
To mogłeś podać adres tego forum, które chcesz przenieść. Bez dostępu do bazy danych się nie da.
joli - 24-11-2007, 12:51
kaminiak23, po pierwsze, to jest support phpbb by przemo, jakbys nie zauwazyl, a nie kaminiak23 napisał/a: | ze obecnie forum nie znajduje sie na phpbb (jakies inne) | i co Ci mamy odpowiedziec? Sa skrypty, do których bazy nie trzeba. Poza tym napisales jeden wielki belkot i niewiele z tego rozumiem. Jesli inni admini nie moga mu odebrac praw, to sorki. Jesli nie maja dostepu do konta, na ktorym stoi forum, to jeszcze wieksze sorki. Pisz do supportu skryptu, na ktorym stoi to "jakies forum"
koniec
|
|
|