Bazy danych SQL - DEBUG MODE INSERT INTO phpbb_post
Tasiorek - 12-11-2007, 23:11 Temat postu: DEBUG MODE INSERT INTO phpbb_post Witam. Jestem w trakcie przenoszenia bazy z serwera dedykowanego OVH - oprogramowanie plesk na niemiecki serwer z tym samym oprogramowaniem. Zrobiłem kopie bazy danych przez phpmyadmin wszystko ładnie się wgrało przez dbloader itp. Zaraz po 1 wejściu na forum, gdy wysyłam pierwszego posta pisze ze post wysłany następnie za chwile przeskakuje ( odświeża się) ze post został usunięty bądź nie istnieje. Prze próbie napisania następnego posta pojawia się taki oto komunikat. W jednym temacie na forum znalazłem podobny post, ale ktoś nie dostał odpowiedzi. Wykonałem też wszystko, co było wyżej w tym temacie. Google też przeszukałem
Oto link do tego tematu:
http://www.przemo.org/php...ic.php?p=307257
Będę wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Jak nie napisałem jakiejś istotnej informacji to proszę mnie zapytać. Odpowiem w tym temacie.
Pozdrawiam.
Kod: | Error in posting
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_posts (topic_id, forum_id, poster_id, post_username, post_time, poster_ip, enable_bbcode, enable_html, enable_smilies, enable_sig, user_agent, post_icon, post_expire, post_approve, post_parent, post_order) VALUES (13640, 346, 2, '', 1194904841, '53181443', 1, 0, 1, 1, 'a:3:{i:0;s:24:"icon_windows_xp_2003.gif";i:1;s:14:"icon_opera.gif";i:2;s:34:"Opera/9.24 (Windows NT 5.1; U; pl)";}', 0, 0, 1, 0, 6)
Line : 455
File : functions_post.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
|
Centurion - 12-11-2007, 23:57
może po prostu zabrało miejsca pod bazę danych, spróbuj przydzielić więcej
Tasiorek - 13-11-2007, 12:10
Pierwsza moja myśl była podobna. Niestety wszystko jest ustawione bez limitu.
pecador - 13-11-2007, 16:02
chodzi o forum, które masz w adresie? jeśli tak, to nie można się z nim połączyć.
wygląda na to, że podczas przenoszenia forum coś się z bazą pomieszało.
najlepiej zacząć od podstawowych czynności, takich jak naprawa i optymalizacja bazy danych, popoprawianie wszystkiego, co jest źle w check_files, wyczyszczenie cache.
|
|
|