HydePark - takie info dot forum ze strony Przema
vegetagt - 30-08-2004, 22:25 Temat postu: takie info dot forum ze strony Przema Niewiem dlaczego ale na stronie jest zawsze aktualna wersja ale po sciągnięciu w check_files pisze że to jest 9 bez poprawek 2.0.10
niedopatrzenie?
antypika - 31-08-2004, 00:15
Faktycznie. Radz? to zmienić.
Mi się wydaj?, że jest tak dlatego że poprawka 10 miała wcześniej wyjść i od razu by się ją zapakowaćo, a ze się opóżnia, to nie zmienili jeszcze.
vegetagt - 31-08-2004, 10:40
no ale zawsze może był, że Przemo nie to archiwum z dysku wrzucić i mamy niezabezpieczone forum
Sylwia - 03-09-2004, 20:17
Ja się tu dopisze bo temat mniej więcej pasuje a nie chce śmieci? nowymi tematami...
W opisie działu Błądy jest link do Zasadami ale po kliknięcu na niego pojawia się info:
Kod: | Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje |
They - 03-09-2004, 20:48
Sylwia, bo był usunięty temat i dlatego adres jest zły.
Sylwia - 03-09-2004, 21:58
They, proponuje albo usunac albo zmienc na dobry bo przeciesz to ma byc instruktarz zanim ktos tam napisze a tak co ma czytac?
W sumie gdyby nie coreczka to tez bym o tym nie wiedziala (szarpnela mi reka gdy mialam klikac i tak kliklam nie tam gdzie chcialam)
Przemo - 07-09-2004, 22:19 Temat postu: Re: takie info dot forum ze strony Przema
vegetagt napisał/a: | Niewiem dlaczego ale na stronie jest zawsze aktualna wersja ale po sciągnięciu w check_files pisze że to jest 9 bez poprawek 2.0.10
niedopatrzenie? | Nie rozumiem, co znaczy, ze pisze, ze jest to wersja bez poprawek 2.0.10?
DjDuDi - 07-09-2004, 22:24
przemo... dziś ?ciągnełem ze strony głównej ca?? paczke forum 1,8... i jest tam poprawka 9... ale albo nie ma poprawki bezpieczeństwa według phpBB 2.0.10 albo w Check Files jest niedopisane że ta poprawka też jest zainstalowana już...
krocej... po instalcji całego forum musiałem instalować jeszcze poprawke bezpieczeństwa...
vegetagt - 07-09-2004, 22:38 Temat postu: Re: takie info dot forum ze strony Przema
Przemo napisał/a: | vegetagt napisał/a: | Niewiem dlaczego ale na stronie jest zawsze aktualna wersja ale po sciągnięciu w check_files pisze że to jest 9 bez poprawek 2.0.10
niedopatrzenie? | Nie rozumiem, co znaczy, ze pisze, ze jest to wersja bez poprawek 2.0.10? |
tak jak napisać DjDudi
pisałeś kiedy? że na stronie jest zawsze aktualna wersja z wszystkimi poprawkami a po ściągnięciu i zainstalowaniu forum ze strony mam:
Kod: | Version 1.8 improvement 9 |
Przemo - 08-09-2004, 02:44
Mozliwe, ze po ostatniej drobnej zmianie w pakiecie do sciagniecia (zwiazanej z bledem w CF) usunalem informacje o poprawkach bezpieczenstwa...
|
|
|