phpBB2 by Przemo Support forów phpBB2 modified by Przemo
Bazy danych SQL - Nieaktywna strona
ww200 - 02-10-2007, 18:08 Temat postu: Nieaktywna stronaNa wstępie jako że jestem tu nowy chciałbym się przywitać ze wszystkimi
A mój problem polega na tym że dzisiaj próbując wejść na forum wyświetliła mi się taka oto informacja:
Kod:
Warning: include() [function.include]: Failed opening './extension.inc' for inclusion (include_path='.:/:/usr/php/pear') in /index.php on line 23
Warning: include() [function.include]: Failed opening './common.' for inclusion (include_path='.:/:/usr/php/pear') in /index.php on line 24
Warning: include() [function.include]: Failed opening './includes/functions_selects.' for inclusion (include_path='.:/:/usr/php/pear') in /index.php on line 25
Fatal error: Call to undefined function session_pagestart() in /index.php on line 33
Jako że jestem narazie ciemny w tych sprawach to proszę o pomoc ekspertów których jest tutaj napewno nie mało.
Pozdrawiam.arcy - 02-10-2007, 18:11
Tytuł tematu jest niezgodny z zasadami. Popraw tytuł, aby uniknąć zamknięcia wątku.
ww200 - 02-10-2007, 18:32 Sorry jeśli coś nie tak zrobiłem,posta poprawiłem ale nie wiem czy jest już dobrze chelloPL - 02-10-2007, 19:11 ww200, TEMAT jest niezgodny z regulaminem (punkt 10). Popraw go.
[ Dodano: 02-10-2007, 19:12 ]
I jeszcze
Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum z problemem. Podaj pełny, realny adres forum, z http:// (klikalny!), nie używaj aliasów. Adres ma być w profilu lub w treści posta. Jesli masz kilka forów, napisz którego problem dotyczy! Jeśli tego nie zrobisz Twój post zostanie usunięty!