To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Archiwum działu Ogólne (posty do 12.2008) - Dodatkowe pole w SZYBKIEJ ODPOWIEDZI

Tomek58 - 15-08-2007, 21:33
Temat postu: Dodatkowe pole w SZYBKIEJ ODPOWIEDZI
Witam!
Ja piszę odnośnie tego tematu: http://www.przemo.org/php...pic.php?t=45439

Wszystko zrobiłem jak trzeba, wszystko działa, po za jedną rzeczą, w SZYBKIEJ ODPOWIEDZI nie ma tego okienka do wpisywania, więc cały czas przy wpisywaniu wyskakuje błąd. Jak to okienko dodać? Podczas normalnego odpowiadania wszystko działa, okienko jest, problem występuje wyłącznie przy Szybkiej Odpowiedzi.

Pozdrawiam!

Centurion - 15-08-2007, 21:44

Kod:
## OTWÓRZ ##
templates/*/quick_reply.tpl

## ZNAJDŹ ##
<!-- END user_logged_out -->

## PRZED TYM DODAJ ##
<tr><td class="row1" width="22%"><span class="gen"><b>{L_TAJNYKOD}</b>
<input type="text" name="tajnykod" size="10" maxlength="10" style="width:100px;height:17px;font-size:9px;" tabindex="2" class="post" onFocus="Active(this)" onBlur="NotActive(this)" value="" /></span></td></tr>

## OTWÓRZ ##
quick_reply.php

## ZNAJDŹ ##
'L_USERNAME' => $lang['Username'],

## PO TYM DODAJ ##
'L_TAJNYKOD' => '<font color="red">2+2=</font>',

Tomek58 - 16-08-2007, 08:57

Działa - Dzięki - Zobaczymy czy to pomoże :-) . Bo u mnie się ROBOTY nie rejestrowały, tylko wpisywały jako GOŚĆ.
bankesta1 - 20-08-2007, 10:20

Centurion, zrobiłem wszystko jak napisałeś, przy szybkiej odpowiedzi mam okienko z napisem 2+2= , jednak błednie wpisania odpowiedz pozwala napisać gościom (robotom) posta . Idzie to jakoś poprawić ?? I czy idzie zrobić coś takiego aby ten niby token był od razy przy próbie napisania nowego tematu a nie przy próbie napisania odp. do tematu, który już istnieje ??

Dzięki za pomoc.

Centurion - 20-08-2007, 10:28

bo musisz tez dodac kod z tego tematu http://www.przemo.org/php...pic.php?t=45439