Problem z modyfikacją - Beer mod i ukrywanie tekstu za pomocą bbcode
bartek124 - 12-07-2007, 18:13 Temat postu: Beer mod i ukrywanie tekstu za pomocą bbcode Sorry za temat bo wiem że to było przerabiane setki razy. Ale ja z innych wypowiedzi nic nie rozumiem dlatego napisałem ten temat.
Otóz chcę, żeby wiadomość była odkrywana po postawieniu piwa. Powiedzcie co trzeba instalować, i co zmieniać. Bo powiedzmy że trzeba zainstalować bbcodemenegera. To instalując beermoda i bbcodemenegera to musze yedytować pare tych samych plików i to w tym samym obszarze. Prosze o bardzo dokładną pomoc
Przemek211 - 15-07-2007, 14:58
i?
Ja tu nie widzę żadnego konkretnego pytania.
Na pewno te mody na siebie "nie nachodzą". Po zainstalowaniu dajesz tekst w [hide*] i tyle. Nigdy nie bawiłem się z BeerModem, ale tam chyba trzeba gdzieś włączyć funkcję wyświetlania tekstu po postawieniu piwa.
pafflick - 15-07-2007, 16:56 Temat postu: Re: Beer mod i ukrywanie tekstu za pomocą bbcode
bartek124 napisał/a: | To instalując beermoda i bbcodemenegera to musze yedytować pare tych samych plików i to w tym samym obszarze. |
Jak jeden dasz wcześniej, a drugi później (lub na odwrót) w tym samym pliku, to przecież nic się nie stanie!
|
|
|