phpBB2 by Przemo Support forów phpBB2 modified by Przemo
Problem z modyfikacją - zła kolejność rozkrzyczanych
brzeczekmatthew - 20-06-2007, 17:15 Temat postu: zła kolejność rozkrzyczanychMam problem... Zainstalowałem MODA do shoutboxa "ROZKRZYCZANI" lecz kolejność wyświetlanych jest zła
W menu download próbowałem ściągnąć ten mod ale wyskakują jakieś błędy
PS. nie podawajcie linków do tematów na ten temat bo wszystkie przeczytałem... linki do downloadu nie działąja
Prosze podajcie u siebie w załączniku w poście ten plik do dobrej kolenjości lub zamieście instrukcje tutaj...
PLISSjoli - 20-06-2007, 17:27 Nie drzyj się. To ze pytasz o rozkrzyczanych, nie znaczy, ze tu masz wrzaski urzadzac. Poza tym piszemy w temacie o modzie.
Tytuł tematu jest niezgodny z zasadami. Popraw tytuł, aby uniknąć zamknięcia wątku.
brzeczekmatthew - 20-06-2007, 18:09 a czy ja się drę?? czy widzisz w moim poście jakieś -> wykrzykniki (!!!) ??
Byłbym bardziej wdzięczny gdybyś mi pomogła...:p nie lubie czerwonych ramek :pjoli - 20-06-2007, 18:19
Cytat:
ZŁA KOLEJNOŚ ROZKRZYCZANYCH
a to co?
to popraw i juz, zamiast dyskutowacbrzeczekmatthew - 27-06-2007, 07:29 poprawiłem :]
[ Dodano: 28-06-2007, 22:11 ]
tak to mniejwiecej wygląda
Da się to jakoś skonfigurować lub zmienić żeby kolejność wyświetlało poprawnie??