To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Wersje 1.9 i starsze - [bledy] skoro dazymy do doskonalosci

VoDK4 - 15-07-2004, 11:04
Temat postu: [bledy] skoro dazymy do doskonalosci
Witam!

siede tak sobie i obserwuje co robia uzytkownicy (na stronie glownej jak sie najedzie na nicka to widac co robi) najechalem myszka na nick craka i co zobaczylem?? ze jest na forum od 1,7h ;) wedlog mnie powinny o byc 2h 10min... Mi to tam nie robi roznicy ale skoro ma byc perfekcyjne to takie szczegoly tez powinny zostac naprawione...

Pozdro

P.s. dolaczam screena ;-)

Przemo - 15-07-2004, 11:58

Z tymi rzeczami (ostatnim logowaniem, czasem sesji) jest duzy problem, daleko temu systemowi do doskona?ości :) Należy te dane traktowa? jako dane orientacyjne :)
VoDK4 - 15-07-2004, 14:20

hehe... no coz... ale może zamiast zamieniac na h to zostawic w minutach?? latwiej sie polapac ;D lub wogole w sekundach... :lol: :lol: :lol:
Hubert_Snow - 15-07-2004, 21:50

Skoro już do niej d??ymy, to w albumie, jak zdjęcie dodała płeć piłkna to widznieje "wysłać" zamiast "wysłaća".
VoDK4 - 15-07-2004, 21:57

nie zagladam do albumu bo nie mam po co :P ... może uzytkownicy zaczna tam zagladac jak sie sezon na foty zacznie (czyt 3skiing'owy)

Pozdro

wogole to tu umieszczac bledy by mozna ;-) zmieniam nazwe tematu... tylko na jaka??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: