Wersje 1.9 i starsze - [bledy] skoro dazymy do doskonalosci
VoDK4 - 15-07-2004, 11:04 Temat postu: [bledy] skoro dazymy do doskonalosci Witam!
siede tak sobie i obserwuje co robia uzytkownicy (na stronie glownej jak sie najedzie na nicka to widac co robi) najechalem myszka na nick craka i co zobaczylem?? ze jest na forum od 1,7h wedlog mnie powinny o byc 2h 10min... Mi to tam nie robi roznicy ale skoro ma byc perfekcyjne to takie szczegoly tez powinny zostac naprawione...
Pozdro
P.s. dolaczam screena
Przemo - 15-07-2004, 11:58
Z tymi rzeczami (ostatnim logowaniem, czasem sesji) jest duzy problem, daleko temu systemowi do doskona?ości Należy te dane traktowa? jako dane orientacyjne
VoDK4 - 15-07-2004, 14:20
hehe... no coz... ale może zamiast zamieniac na h to zostawic w minutach?? latwiej sie polapac ;D lub wogole w sekundach...
Hubert_Snow - 15-07-2004, 21:50
Skoro już do niej d??ymy, to w albumie, jak zdjęcie dodała płeć piłkna to widznieje "wysłać" zamiast "wysłaća".
VoDK4 - 15-07-2004, 21:57
nie zagladam do albumu bo nie mam po co ... może uzytkownicy zaczna tam zagladac jak sie sezon na foty zacznie (czyt 3skiing'owy)
Pozdro
wogole to tu umieszczac bledy by mozna zmieniam nazwe tematu... tylko na jaka???
|
|
|