Portal - Nieuprawnione zdiecia z galerii w portalu
TKK 9000 - 27-06-2004, 15:08 Temat postu: Nieuprawnione zdiecia z galerii w portalu W portalu (jak jestem wylogowany) pokazuja mi sie zdiecia ktore nie powinny byc niewidoczne z powodu ograniczonych uprawnien ....
Dodatkowo dobrym pomyslem bylo by gdyby w tej rubryce z najnowszymi zdieciami pokazywaly sie takze zdiecia z prywatnych galerii
sirtom - 11-09-2004, 18:40
Mam ten sam problem, na stronie głównej portalu mam foki z albumu, których tam nie powinno był.
Macie jaki? pomysł na to..?
They - 11-09-2004, 19:29
sirtom napisał/a: | Mam ten sam problem, na stronie głównej portalu mam foki z albumu, których tam nie powinno był.
Macie jaki? pomysł na to..? | to wyłącz w PS -> konfiguracji portalu -> ostatnie zdjecia
[ Dodano: 11-09-2004, 20:30 ]
TKK 9000, a po wylogowywaniu, to tylko tobie widzi obrazek w IE ,a sprawdę w Operze, bo tam na pewno nie jest to samo jak w IE.
TKK 9000 - 11-09-2004, 19:31
Ale wlasnie problem w tym ze chce aby zdiecia byly pokazywane w portalu tylko ze nie wszystkie ...
sirtom - 12-09-2004, 15:13
Hmm....
Opiszę to tak:
Album działa tak, że dla niezalogowanych userów pokazuje jedynie fotki z przyrod? - standard w By Przemo. dla zalogowanych pokazuje wszystkie inne fotki, z wszystkich innych kategorii. Tak to sobie ustawiłem i jest OK.
Jednak w portalu, na pierwszej stronie dla niezalogowanego usera pokazuje się ostatnia fotka dodana dla zalogowanych userów.
Tak więc nalo?a?o by co? zrobić żeby tej fotki nie było tylko ta przyroda wyskakiwała, jak jestem niezalogowany.
Czt teraz jaśniej ..?
|
|
|