Wersje 1.9 i starsze - Nowe forum, stara baza
Simlek - 17-06-2004, 00:53 Temat postu: Nowe forum, stara baza Witam. Usunąłem wszystkie pliki z serwera. Baze wyczyściłem. Mam kopię forum i bazy na dysku. Czy teraz kiedy od nowa zainstaluj? forum i wgram bazą starą, to będzie chodziło to forum z tamtymi postami, tematami i wszystkim, co było czy nie? Jak zrobić, żeby wgrać tylko te wartości, które mnie interesuj? z całego pliku *.sql...? Pozdrawiam
mopek - 17-06-2004, 01:01
Cytat: | Jak zrobić, żeby wgrać tylko te wartości, które mnie interesuj? z całego pliku *.sql...? |
jak to jak? wgraj te wartości które cię interesuj? a te które cię nie interesuj? to ich nie wgrywaj
Simlek - 17-06-2004, 01:10
No do serwera mam dostęp przez phpmyadmin.
Kod: | Wykonanie zapytania/zapytań SQL do bazy danych [Dokumentacja] :
( ......... pole tekstowe )
Lub Lokalizacja pliku tekstowego :
( ... pole tekstowe ) [Przeglądaj] (Maximum size: 2 048KB)
Kompresja: - Autodetekcja - Brak -".gz" - ".bz2"
[Wykonanie] |
I w dodatku niestety nie znam się za bardzo na mysql... To co mam kopiować z tego pliku to, co mnie interesuje tak?
A co z tym Cytat: | Czy teraz kiedy od nowa zainstaluj? forum i wgram bazą starą, to będzie chodziło to forum z tamtymi postami, tematami i wszystkim, co było czy nie? |
Pozdrawiam
mopek - 17-06-2004, 01:48
Simlek, poczytaj trochę na forum... chyba nie ma innej metody... używaj opcji szukaj i czytaj, czytaj i czytaj... a jak już będziesz miał dość to sobie wtedy trochę poczytaj... i wtedy będziesz mógł wgrać to co cię interesuje
jeśli wgrasz kompatybiln? bazą z forum to na pewno Cytat: | będzie chodziło to forum z tamtymi postami, tematami i wszystkim, co było |
Simlek - 17-06-2004, 01:50
Heh. Dzięki Mopek.
|
|
|