Poszukiwania - Sesje i reklamy
matyskiewicz - 07-09-2006, 11:37 Temat postu: Sesje i reklamy W jaki sposób mogę usunąć numer sresji z adresu, i dlaczego wogle mi się pojawia.
Co jakiś czas w postach niektórych tematów pojawiają się wiadomości w których (prawdopodobnie jakis robot) wpisuje kilkadziesiąt adresów url. Jak mogę zablokować to?
arcy - 07-09-2006, 11:42
matyskiewicz napisał/a: | Co jakiś czas w postach niektórych tematów pojawiają się wiadomości w których (prawdopodobnie jakis robot) wpisuje kilkadziesiąt adresów url. Jak mogę zablokować to? |
Zablokuj pisanie dla niezarejestrowanych gości PA \ Fora | zezwolenia + zezwolenia ogólne
matyskiewicz - 07-09-2006, 13:07
W jaki sposób mogę usunąć numer sresji z adresu, i dlaczego wogle mi się pojawia.
geman - 07-09-2006, 15:38
matyskiewicz, a dlaczego Ci tak przeszkadza? Jest potrzebny w przypadku, gdy ktoś nie zezwolił na akceptację cookies, dzięki niemu utrzymuje się informacja o zalogowaniu usera.
matyskiewicz - 08-09-2006, 09:43
A kto w tej chwili nie akceptuje cookies. Ci co wiedzą jak to wyłaczyć to się znają na tym i wiedzą kiedy mogą właczyć, a laicy nie wyłaczają ich. Przeszkada mi to w momencie (na stronie zintegrowanej z forum) gdy wchodzę w stronę z przegladarki a nie z linku. Trace odrazy numer sesji i strona widzi mnie jakbym był wylogowany. Pozatym nieciekawie to wyglada w googlach, a chcę zainstalować google site map. Mogę prosić o pomoc w rozwiazaniu tego programu, bądź jakims rozwiazaniem na google i na odnajdywanie sesji w przypadku ziany adresu. Z góry dziękuję.
|
|
|