To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Hosting - [szukam] Profesjonalne konta e-mail

Fuzzy - 03-09-2006, 09:18
Temat postu: [szukam] Profesjonalne konta e-mail
Na wstępie:
nie wiedzialem gdzie umiescic ten temat, bo to troche do hostingu też sie nadaje ;)
--------------------------------------------
Witam,
zna ktos moze jakieś godne polecenia i tanie profesjonalne skrzynki pocztowe? Zależy ma na niskiej cenie, a takze:
* brak limitu wysyłanych e-maili w jednym momencie
potrzebne mi kotno, dzieki któremu moje forum przez smtp bez problemu wyśle maila do np. 20,000 odbiorców
* mozliwosc odbierania poczty przez np. Outlooka - serwer pop3 i smtp
* konto np. 50mb moze troche mniej
* POLSKIE!!

jezeli to i tak zly dzial to prosze przeniesc wink.gif

z gory dzieki

Paszczak000 - 03-09-2006, 09:55

Nie wiem, czy mają limit: http://home.pl/poczta

Ale może spróbuj się dogadać z jakimś polecanym przez nas hostingiem. Może za jakąś cenę zrobią to co chcesz.

Fuzzy - 03-09-2006, 10:11

bo widzisz... mam dosc babrania sie w funkcji mail() - maile nie dochodza, dochodza z 2h opoznieniem, mailing wyglada tak ze wysyla te 5tysiecy maili a dochodzi tylko do mnie :mrgreen:
mam dosc - i dlatego mi potzrebna skrzynia pocztowa

Paszczak000 - 03-09-2006, 10:15

Fuzzy, dobrze o tym wiem.
Ja jak potrzebuję wysłać masową (robię to może raz do roku, bo nie lubię SPAMOwać) proszę netlook.pl o zdjęcie zabezpieczenia na 1 dzień i gitara. Wysyłam i po sprawie. Nic nie płacę i no problem :)

Fuzzy - 03-09-2006, 10:30

heh ale wysyłasz przez mail() a mi to cos nie trybi, dlatego wracając do tematu ( ;) ) potrzebuje skrzyni e-mail
Paszczak000 - 03-09-2006, 10:34

Ja wysyłam przez SMTP.
Fuzzy - 03-09-2006, 12:31

eeeee smtp? to ta firam oferuje takie skrzynki? :) przyjże się... a ze tak spytam - ile ci taki mailing zajmuje czasu i do ilu skrzynek wysylasz?
Crack - 03-09-2006, 13:59

Szkoda że forum nie ma jeszcze trzeciego typu wysyłania maili: bezpośrenio przez MTA.

Fuzzy, pocztę przez SMTP masz chyba w każdym hostingu.

Fuzzy - 03-09-2006, 20:50

ehh ;) poczta jest ale wole miec konto niezalezne od serwera no i oczywiscie.... najlepiej jaklby sprzedawca oferowal tylko konta emial czytaj. sa profesjonalistami w tej dziedzinie ;)
geman - 03-09-2006, 21:02

http://groups.google.pl/g...owe&qt_s=Szukaj