Archiwum działu Ogólne (posty do 12.2007) - [Problem] Użytkownicy
GlaziK - 25-06-2006, 13:35 Temat postu: [Problem] Użytkownicy Mam problem tego typu iż niewiem jak usunąćjakiegośużytkownika. Gdy klikne na edytuj profil danej osoby i zaznacze na dole ze chce Usunac tego uzytkownika i kilknę na Wyślij to mówi mi, że hasłą nie pasujądo sibie. Wpisuję swoje hasło i login na gorze i pisze ze login jest juz zajety. Nie mam pojecia jak to zrobic. Zawse jakis blad jest. Albo nazwa uzytkownika zajeta, albo haslo zle albo niewiem co jeszcze... To jest 1 problem. A drtugoi jest taki iz chcialbym sie dowiedziec jak zmienic im nazwy uzytkownikow. Wiaze sie to z tym samym.
Pozdraiwam
P.S. Sory za literowki ale pisalem szybko bo speisze sie.
soser - 25-06-2006, 13:46
1) Wpisz im hasło jakie chesz np. jak nazwa to Lolek to wipsz im hasło lolek i daj usun, nie zmieniej nazwy użytkownika
2) Jak jest nazwa użytkownika to tam kasujesz starą i wpisujesz nową.
GlaziK - 25-06-2006, 14:17
To pierwsze działa. Udało mi się usunąć użytkownika. A to drugie nie. Hasła nie pasują do Siebie Nie moge im wpisaćnowego hasła przecierz jak chce nazwe użytkownika zmienić.
soser - 25-06-2006, 14:31
a spróbuj na innej przeglądarce, np. IE
pietrex - 25-06-2006, 15:23
GlaziK, musiałbyś wyłączyć zapamiętywanie haseł w FF. Po prostu wpisuj nazwę usera, a pole haseł zostaw puste.
|
|
|