To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyæ pe³n± wersjê tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Archiwum dzia³u Ogólne (posty do 12.2007) - Wysy³anie postów

tenek - 23-06-2006, 15:58
Temat postu: Wysy³anie postów
Trochê to dziwny b³±d i nigdzie tu nie znalaz³em wyja¶nienia tego problemu. Jak pisze post (obojêtnie jacy u¿ytkownicy) pojawia sie b³±d:

"B³ad wysylania email'a
Mo¿e zosta³ podany z³y adres e-mail, w przeciwnym razie Administrator pownien sprawdzic przyczyne lub wylaczyc wysylanie email'i przez forum.

�¡"f~!ÝôÀ��Ø^Ã�Àð>áRä �kÚ�ÔæópþÈ8�g½|Ó|ë�öPTo�æc��;sÛíöûLÊûN»ß:i[ÀÓ��P'¡ �·CFãp�ÏÜ Ñ&$B6�3´~§l�&éøõ¬�iø�ø�ǹ¢G0a�ù,fjv±0¤é Y¬¨8gÙç ð©×ë¼>�zÂçõrä��^çæutúå�¦fe�H×~�ÁªÈ³�fóø�D)��4�3�,-ï¥�-ï�YC�ï5b£Ô³Ì^´83ÖÄô4y)+�Çv¿KJa̦Ækºkjlá¦}# ÌGË b"¥giÿÀݦ�ñÞØú<�×µÒ÷�s|-ä¬Ã���R¿Ò�|Ü�ÏÓ°n�ïðÙ¿/VÊØôo#·1bCtL�(Eèç�ë¢S�¬àɳ©Äïaé½�¸fé�bÇ,=�Jc>
â�q6²�ÊVl]SO��dÊ�$sµc(í�6F� �Pk�� �z���o33Ù Ms½+K�ÛU�Ý U7¼y¡´Ñy§ò¹_yûÊñ�Þá"OÛK°ßËÛÖ9ÂSw*´=Å/rFÊB&]�u4dª¬R[�ÀsBa­i;�V³å¸Ýn·Ýî÷»½V§ã·IPøAÉQ�5½Çdpì }�~�.BqDS��8~L#]¡��¯H�å�Ó·ÈLT[VVhßY£Y?{F:s7ÂÉ}<�íAUl]ù4¦CµL7)�TÌ3§�6nýyY^+�m¼ÿúë4%�u�Y¥A+s��l%µG
Ls6LkWM[·%Z<K�ßúÀB�&I�Ñ/-fý&O¿�ô¬~»ÖkÕ§_ëw/è�äsQdþ1ØyÃi9µN»æ Vw "ñt ¢5�§`Ú]£KÏ©õ;Ösjìg»£^³Uë<�+è�ISï?Ôu5jËéVP�øúE�Tßcx«ÝÒPín§¥�. ²ïÁq�ýZ¯]sûµ~ÅÐÕ ¹!�u`©Ï¿<[9d¯ç¢r�]Á¾�¥Rw°¹ò�È�C²Ðë��p8ôCßí;MÚì;Ã�Ó�ÔñÛý�N³W}l£¿n¹û´ßºZ«æº¸­mk»=ØPÄ÷vt?8®_¨� ýÿxñ?
"

Krzaczki s± ró¿ne. I nie zalezy to od pory dnia. Jednak nie zawsze dzieje siê tak. W wiêkszo¶ci przypadków jest ok. Czasem te¿ pojawia siê pusty ekran. a adres strony: www.adres forum/posting.php. Nie przerzuca do strony g³ównej ani do postu. Poza tym zdaza sie, ze po wys³aniu postu u¿ytkownik okazuje siê wylogowany, a post nie zosta³ wys³any. Dzieje siê tak w przypadku d³u¿szego postu. Nie wiem co z tym problemem zrobic. Sprawdzi³em pliki poleceniem check_files.php

Widmo - 24-06-2006, 10:25

obstawiam ze jezeli jest za duza paczka maili na raz to sie tak dzieje - ja tez kiedys na HOME .pl tak mialem.
tenek - 28-06-2006, 09:21

Tak, tylko co do tego ma mail?? Dlaczego pojawia mi sie b³±d, ¿e to b³±d maila?? Wysy³anie postów nie ma z tym nic wspólnego. Czy to mo¿liwe, zeby to by³a wina serwera??
gaku - 28-06-2006, 11:09

tenek napisa³/a:
Tak, tylko co do tego ma mail??
moze to ze ktos ma wlaczone powiadomienie mailem??