HydePark - jak zjawa senna ?ycie jest cz?owieka...
Dzievmin - 01-05-2004, 02:12 Temat postu: jak zjawa senna życie jest człowieka... Witam
Hyde park, miejsce gdzie można swobodnie się wypowiedzieć. Pozwólcie zatem że i ja skorzystam z tej możliwości. S?yszeliście kiedy? o cukrzycy ? Pewnie tak, i zapewne tak jak ja jeszcze do niedawna macie o tej chorobie błądne zdanie... Ot "cukru im nie wolno" . Onegdaj ktoś otworzyć mi oczy, zobaczyłem cierpienie dziecka od pierwszych swoich dni zmagającego się z tą chorob?. Chorob? która może nie?? za sob? straszliwe konsekwencje- źlepot? , a nawet śmier?. Niezmiernie ważne jest by wiedzień, jak można udzieli? pomocy wtedy gdy liczy się czas. Wraz z rodzicami dzieciaków chorych na cukrzyc? uruchomili?my stroną mając? przybli?y? temat ludziom takim jak ja "zdrowym" to " Info dla "wiecznych krytykantów" zwi?zek tego postu z tematyką tego forum jest niewielki ale jest... Forum "Diabetycy" działa na modyfikacji Przema. Zapraszam zatem po?wi??cie kilka minut http://diabetica.kylos.pl Nie piszę tego postu by "nałapa? odwiedzin" prowadz? inne forum (również na modzie Przema ) i na brak ludzi nie narzekam, z powodów "różnych" adresu tu nie podam ...
Pozdrawiam Dziev~
ps. O ile ktoś z was zna osoby zainteresowane tematem, będę wdzięczny za udostępnienie im linka.
edit:
Rzecz jasna na stronie niema absolutnie żadnych dialerów, próżb o sms , banerów komercyjnych czy innych podobnych wynalazków
Widmo - 01-05-2004, 10:35
widze ze nie macie logo - co ma w nim byc? jaki napis ?
Anonymous - 01-05-2004, 22:40
Prawdę mówięc, zupełnie brak mi konceptu ... My?lałem o czym? ciep?ym, dzieci?cym jakimś lekkim akcencie, ale nie wiem czy to dobry pomysł.
artur - 01-05-2004, 23:04
czy zna ktoś doby program do sprawdania javaskrypt
mam małe proglemy z stroną u mnie na compie wszystko działa jak umieszcze na serwerze to niechce sie otworzyć albo jest nie konpletna :569: :559:
_FrEzZ__ - 01-05-2004, 23:56
lol
Widmo - 02-05-2004, 00:19
dlaczego ludzie pisza gdzie popadnie?
_FrEzZ__ - 02-05-2004, 00:24
Mnie sie nie pytaj... jak bym miał moda to juz bym cos Mu zrobić
mopek - 02-05-2004, 00:28
Cytat: | dlaczego ludzie pisza gdzie popadnie? |
głupio tak trochę w hydeparku dać warninga, nie?
Dzievmin - 02-05-2004, 09:44
Artur posprawdzaj wielkie i małe litery w nazwach plików i odnośnikach stawiam że to jest przyczyną kłopotów o których piszesz.
ps. spora ta stronka
Widmo - 02-05-2004, 10:34
i zepsuli Dzievminowi cała koncepcje tematu...
|
|
|