To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Hosting - [opinie] avh.pl

Amas - 13-05-2006, 01:11
Temat postu: [opinie] avh.pl
Stosunkowo młoda firma hostingowa. Oferta bardzo ciekawa i tania, możliwość zapłacenia po przez sms. Wykupiłem konto na próbe :-) Zobaczymy czy nie zmarnowałem 5 złotych ^^
nasedo - 13-05-2006, 01:22

Cytat:
• Panel zarządzania Cpanel
• Własne strony błędów
• PHP, CGI, Perl, MySQL
• Stabilna baza MySQL
• N/O ilość e-mail, ftp
• Szybka, darmowa 24/7 Pomoc techniczna
• Forum użytkowników
• Niskie ceny
• Wysoki uptime 99.6%

Backup danych co 7 dni
troche rzadko.. i podejrzanie tanio (np kerneol plan http://www.avh.pl/strony.php?avh=avh-karneol - za takie parametry 55zl? )
patrick - 13-05-2006, 07:24

[edited] narazie nie bedziemy wyciagali pochopnych opini ale po obserwujemy host ;) [edited]
kurnik - 14-05-2006, 12:31

Tak !

Poobserwujemy i będziemy komentować :D :)

AVH.pl - 14-05-2006, 12:49

Cytat:
troche rzadko.. i podejrzanie tanio (np kerneol plan http://www.avh.pl/strony.php?avh=avh-karneol - za takie parametry 55zl? )

Przedstawiony przez ciebie "plan" utrzymywany jest na hoscie3 z direct admin a aktualna cena jest ceną promocyjną, zachęcającą do skorzystania z naszych usług

niczeq - 14-05-2006, 16:04

domen brak ? :roll:
Fma18 - 15-05-2006, 17:43

niczeq napisał/a:
domen brak ? :roll:

w hostingu avh.pl można mieć darmową domene www.twojanazwa.avh.pl lub opłacać płatne domeny np:
domena .pl 54.99zł/rok

niczeq - 15-05-2006, 20:09

byc moze slepy jestem :roll:
ale na stronie avh nie widze nic na temat domen oprocz...
Cytat:
Dzięki wam nabyliśmy nową domene jaką jest avh.pl napewno adres jest dużo łatwiejszy do zapamiętania co pomoże nam i wam na dalszy rozwój

Fma18 - 15-05-2006, 20:31

niczeq napisał/a:
byc moze slepy jestem

napewno nie :mrgreen:
niczeq napisał/a:
Cytat:
Dzięki wam nabyliśmy nową domene jaką jest avh.pl napewno adres jest dużo łatwiejszy do zapamiętania co pomoże nam i wam na dalszy rozwój

Jak wchodzisz na strone masz wybór hostingu który chcesz zakupić (polecam pakiet euro) i klikasz na "Zarejestruj". Następnie masz podane wszystkie dane i przechodzisz do następnej strony. I tam masz spis domen :)

Amas - 15-05-2006, 20:32

niczeq napisał/a:
byc moze slepy jestem :roll:
Cytat:

Jak rejestrujesz konto to możesz wybrać domene

niczeq - 16-05-2006, 07:40

nie lepiej zrobic info o domenach gdzies na glownej stronie ? :roll:
fifor - 27-05-2006, 19:02

nie wiecie co sie stalo z avh.pl w ogole mi dzis nie odpowiada?? ;/
AVH.pl - 27-05-2006, 22:16

Witam, mamy problem ze strony serwerowni ...
Aktualnie przenosimy wszystkich uzytkowników do niemiec, za utrudnienia przepraszam

patrick - 28-05-2006, 10:09

Tylko nie piszcie na stronie "professionalny".
n1k3r - 28-05-2006, 13:27

AVH.pl napisał/a:
Witam, mamy problem ze strony serwerowni ...
Aktualnie przenosimy wszystkich uzytkowników do niemiec, za utrudnienia przepraszam

Witam;

Osobiście dziwi mnie w tych wszystkich "profesjonalnych firmach" tylko jeden fakt, że jak tylko nastąpi jakaś awaria na serwerze to wszystko zganiane jest na samą serwerownie, że technicy coś tam zepsuli, a to RAM uszkodzony, to serwerownia sformatowała dyski (heh, ciekawe, że w takim przypadku serwerownia w żaden sposób nie odpowiada za straty albo firma hostingowa w żadnym stopniu przed tym nie zabezpiecza, chociaż robić backupy na całkiem inną maszynę a nie na "drugą partycję" :D
To są właśnie profesjonalne hostingi.
Oczywiście nie mówię tu o wszystkich firmach.

Pozdrawiam;
Szczepanik Adrian