Archiwum działu Ogólne (posty do 12.2007) - [1.12.*] Nie można przechodzić do kolejnych stron
kamry - 10-05-2006, 19:35 Temat postu: [1.12.*] Nie można przechodzić do kolejnych stron Mam pewien problem. Zauważyłem to nie tylko na moim forum, ale i na innych również. Otóż w tematach, gdzie jest więcej niż 1 strona nie można przechodzić na kolejne strony. Najlepiej zilustruje to zrzut z mojego forum, ale i również z tego forum. Oto co widzę:
moje forum:
forum na przemo.org:
Po prawej stronie powinny znajdować się "strzałki" do przewijania na kolejne strony w danym forum (lub temacie). Niestety ich nie widzę. I nie tylko ja. Zauważyłem to na wszystkich forach, na których jest przemo w wersji 1.12.5.
Będę wdzięczny za pomoc.
pozdrawiam
kubia - 10-05-2006, 19:46
jakiej używasz przegl±darki?
słyszałem że na safari nie da się do kolejnych stron przechodzić
kuziox - 10-05-2006, 20:25
Cytat: | jakiej używasz przegl±darki? |
przecież ma ikonkę FF w dolnym rogu swojego posta
kubia - 10-05-2006, 20:36
fakt.
to dziwne
kamry - 10-05-2006, 20:50
Używam FF, ale to samo miałem na IE oraz na Operze.
edit: nie wiem od czego to zależy, ale już się naprawiło SAMO
edit2: a teraz znów SAMO się "zepsuło" i ponownie nie mogę przeł±cz±ć się na kolejne strony. Wiecie co może być nie tak? I to nie tylko z moim forum? I nie tylko na moim komputerze
pzdr
[ Dodano: 11-05-2006, 18:04 ]
Przepraszam za kolejny post, ale potrzebuję odpowiedzi na jedno pytanie. Otóż jestem w akademiku i wczoraj kto¶ z obsługi sieci (lub jaki¶ hakerek) bawił się obsług± ciasteczek w sieci. Wczoraj w naszej sieci w akademiku nikt nie mógł zalogować się z tego powodu na żadne konto pocztowe, allegro, itp. Moje pytanie brzmi, czy te strzałki do przewijania stron w tematach (które Wy widzicie, a ja i nikt w mojej sieci nie) korzystaj± z czego¶ w stylu ciasteczek Czy można to w jaki¶ sposób zablokować poprzez złe skonfigurowanie sieci
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
|
|
|