Archiwum działu Ogólne (posty do 12.2007) - [Problem] Zwykły użytkownik jako admin
andzia604 - 10-05-2006, 17:47 Temat postu: [Problem] Zwykły użytkownik jako admin Witam
Czy jest możliwe takie coś.
Zrobienie zwykłego usera adminem?? Tzn żeby nie pokazywał się na forum jako admin czy junior admin a miał wszystkie uprawnienia admina??
Jeśli jest taki sposób to prosze o pokazanie mi go.
Z góry dziękuje.
BlackFS - 10-05-2006, 17:48
Da się PA => Użytkownicy => nick usera => zezwolenia => Poziom użytkownika => Administrator :]
andzia604 - 10-05-2006, 18:04
BlackFS napisał/a: | Da się PA => Użytkownicy => nick usera => zezwolenia => Poziom użytkownika => Administrator :] |
Nie da rady. Pokazuje odrazu na forum kolorek adminowy . Jest jakiś inny sposób??
BlackFS - 10-05-2006, 18:07
andzia604, sorka nie doczytalem twojego postu dokładnie. Jest pewien sposob. W edycji stylu zmien kolor Junior Admina na domyslny dla usera :] i potem nadaj użytkownikowi JA z wszystkim modułami Panelu Admina
i radze to uzupełnic:
Cytat: | Adres forum: w fazie testów |
andzia604 - 10-05-2006, 18:11
BlackFS napisał/a: | i radze to uzupełnic:
Cytat:
Adres forum: w fazie testów |
Wiedziałam że tak będzie że to znajdziecie ale narazie testuje to lokalnie. Wkrótce mam zamiar przenieśc to na serwer ale musze jeszcze kilka prób przeprowadzi więc narazie nie podałam adresu. Proszę o wyrozumiałośc
pietrex - 10-05-2006, 19:16
BlackFS, ale pogrubienie pozostanie. Najprosciej usunąć domyślne rangi i dodać własne, nie włączając danego usera do grupy. Zezwolenia otrzyma, ale nie będzie wiadomo że je ma :]
|
|
|