Archiwum działu Ogólne (posty do 12.2007) - włamanie
Manys - 10-05-2006, 13:15 Temat postu: włamanie byłem adminem na forum ale.. ale! kto¶ mnie z niego wykopał tzn. zmienił mi chasło albo mnie usunoł i nie moge się zalogować zarejestrować się idzie po inny nick.. ale co mi po tym jak nie moge być adminem swojego forum!Tak samo nie mog± się zarejestrować: inny administrator, junior admin i wszyscy moderatorzy... mało tego kto¶ przestawił mi forum z języka polskiego na angielski i nie obsługuje polskich liter
i z takim zapytaniem do was... czy jest jeszcze jaka¶ szansa bym mógł się znowu logować jako administrato
sailus - 10-05-2006, 13:31
raczej nie chyab ze dawałes sam na ftp wtedy moze przemo powie ci co zmienic
Mich@ł - 10-05-2006, 13:40
Jezel izmienił ci haslo to moze uda ci sie odzyskać je poprzez przypomnienie. A jezeli nie to poszukaj na forum tematu o nadawaniu praw administracyjnych przez phpmyadmin . Wtedy jednym zapytaniem nadasz sobie prawa administracyjne .
BlackFS - 10-05-2006, 13:41
Najpierw naucz sie posługiwać słownikiem, a potem opcja "szukaj". Zmien hasło poprzez PHP MY ADMINA
maxis - 10-05-2006, 13:41
sailus, co ty gadasz
Manys, zarejestruj sie jeszcze raz - wejdz w phpmyadmin'a i w tabeli users ustaw nowemu userowi level 1
|
|
|